1.9 C
Ljubljana

The Expanse: A Telltale Series je zdaj na Steamu

Objavljeno:

Telltale, vodilni studio za razvoj pripovednih iger in založnik, je danes na Steamu izdal svoj najnovejši hvaljeni naslov, The Expanse: A Telltale Series.

The Expanse: A Telltale Series – napovednik

The Expanse: A Telltale Series je postavljena pred dogodke kritiško hvaljene in nagrajene televizijske serije Alcon Television Group, ki se predvaja na Amazon Prime Video. Igralci prevzamejo vlogo Camine Drummer (ki jo igra igralka Cara Gee tako v igri kot v televizijski seriji), starešine mrhovinarske ekipe na lovu za skrivnostnim zakladom na obrobju The Belta. Kot Drummer se morajo igralci soočiti z mešanico močnih osebnosti, se spopasti s krvavim uporom, raziskati lokacije onkraj The Belta in predvsem sprejeti težke odločitve, ki bodo odločile o usodi posadke The Artemis. Preiščite razbitine ladij, uporabite maga škornje za hojo po stenah in stropih ter uporabite Zero-G potisnike za lebdenje skozi dele ladij in odprto prostranstvo vesolja v največjem in najbolj poglobljenem raziskovanju katere koli igre Telltale doslej.

Dodatna epizoda, v kateri igra Shohreh Aghdashloo, ki ponovno nastopa v vlogi Chrisjen Avasarala, generalne sekretarke Združenih narodov v The Expanse, je prav tako izšla danes na Steamu. Archangel ponuja popolnoma nov pogled na The Expanse: A Telltale Series, kjer bodo igralci doživeli usodni dan v življenju Chrisjen Avasarala z obvladovanjem konfliktov po sončnem sistemu in bitkovanjem pameti s konkurenčnimi politiki, vse to med krmarjenjem po družinski drami na dan, ki bo za vedno spremenil njeno življenje.

sorodno

najnovejše