3.7 C
Ljubljana

Slime Rancher 2 [Early Access v0.3.0] (PC)

Objavljeno:

V Slime Rancher 2 nadaljujete pustolovščino Beatrix LeBeau, ko se poda na Rainbow Island, ki je prežet s starodavnimi skrivnostmi. Je nadaljevanje zelo uspešne Slime Rancher, katerega razvijajo Monomi Park. V zgodnjem dostopu Steam se nahaja od 22. septembra lani, v njem pa se bo zadržala vsaj do prihodnjega leta.

Tako kot za prvi del serije, so se razvijalci tudi tokrat odločili za izdajo igre v zgodnjem dostopu, saj menijo, da originalna igra ne bi bila tako uspešna brez prejetih povratnih informacij od igralcev. V Slime Rancher 2 lahko zelo uživate že zdaj, četudi še ni popolnoma dokončana. Kot omenjeno, se bo v zgodnjem dostopu nahajala vsaj leto in pol od njene objave, saj Monomi Park načrtujejo veliko vsebin za različico 1.0 in bodo njenemu razvoju posvetili toliko časa, kot ga bo potrebnega, da izdelajo izkušnjo, ki jo igralci od njih pričakujejo.

Celotna verzija Slime Rancher 2 bo vsebovala več virov za zbiranje, pripomočkov za izdelavo, pokrajin za raziskovanje in, seveda, tudi zaključek njene zgodbe. Trenutna različica že vsebuje ogromen svet za raziskovanje in uvod v igrino zgodbo ter skrivnost za Rainbow Islandu. Ponuja velik skok glede grafične predstavitve v primerjavi s prvim delom, vse, kar že trenutno vsebuje, pa je izdelano do potankosti. Verzija zgodnjega dostopa služi kot vstopna točka v novo predstavljen svet in bo omogočala odlično odskočno desko za predstavitev novih vsebin v njenem nadaljnjem razvoju. Cena igre se ob njenem polnem izidu ne bo zvišala, tako da lahko mirne volje počakate do le-tega.

Slime Rancher 2 je torej nadaljevanje nagrajene Slime Rancher, katero je igralo več kot petnajst milijonov ljudi po vsem svetu. Nadaljevali boste dogodivščine Beatrix LeBeau v njenem popotovanju na Rainbow Island, ki je skrivnostna pokrajina polna starodavnih tehnologij, neznanih naravnih virov in novih migajočih sluzastih pošasti za odkritje. Igra izgleda fenomenalno, prav tako pa ni za zaznati kakšnih hroščev, ki bi otežili ali prekinjali igralnost, ki vas bo preprosto zasvojila. Svet, ki ga boste raziskovali, je čudovit, na vas pa čaka tudi veliko novih sluzavcev, ki jih morate ujeti, in skrivnosti, katere morate razvozlati. V kolikor ste uživali ob igranju originalne igre, vam nakup Slime Rancher 2 zelo toplo priporočam. Sam komaj čakam na njen celotni izid!

Igro Slime Rancher 2 lahko kupite v zgodnjem dostopu preko digitalne računalniške platforme Steam, kjer vas bo stala 28,49€.

Ocena

S prispevanjem digitalne kopije igre so oceno omogočili Monomi Park.

Slime Rancher 2

sorodno

najnovejše

V Slime Rancher 2 nadaljujete pustolovščino Beatrix LeBeau, ko se poda na Rainbow Island, ki je prežet s starodavnimi skrivnostmi. Je nadaljevanje zelo uspešne Slime Rancher, katerega razvijajo Monomi Park. V zgodnjem dostopu Steam se nahaja od 22. septembra lani, v njem pa se...Slime Rancher 2 [Early Access v0.3.0] (PC)