1.9 C
Ljubljana

Preoblikujte zgodovino in na novo zgradite svet v Kaiserpunk

Objavljeno:

Kaj če se trenutki v zgodovini, kot jih poznamo, ne bi zgodili in bi jo lahko oblikovali na novo? To je vprašanje, ki ga razvijalci Overseer Games predstavljajo igralcem v svojem najnovejšem naslovu Kaiserpunk. Kaiserpunk, ki se dogaja v razburkanem času prve in druge svetovne vojne, bo igralcem predstavila plasti strateškega igranja, kjer bo iskanje ravnovesja (ali ne) med uporabo ekonomske moči za podrejanje tekmecev ali zgolj vojaške moči postavilo temelje za njihova mesta, regije in morda svet.

Kaiserpunk – napovednik

V Kaiserpunk bodo igralci načrtovali in upravljali vse za svoja mesta, od načrta do morale državljanov do organiziranja dobavnih verig in vsega vmes. S štirimi različnimi razredi državljanov, od katerih ima vsak svoje edinstvene lastnosti in posebnosti, bodo igralci morali v vsakdanje življenje svojega prebivalstva vplesti zapletenost gradnje, upravljanja z viri, veriženja proizvodnje in še več, da bi ohranili moralo in se pripravili na gospodarsko in ozemeljsko širitev.

Ne samo, da bodo morali igralci oblikovati strategijo postavitev svojih mest, ampak bodo morali tudi pozorno paziti na pogled na svet. Z več kot 100 regijami bodo morali igralci v Kaiserpunk upravljati svoje odnose z drugimi z uporabo diplomacije in trgovine ali, če se tako odločijo, s surovo silo. Igralci bodo morali uporabiti svojo strateško pamet, ko bodo izbirali svoje poveljnike in upoštevali značilnosti terena vsake regije.

Vsaka izbira igralcev bo oblikovala poglobljen vzročno-posledični sistem igre. S stotinami razvejanih zgodb ter reaktivnim pripovedovanjem zgodb in igranjem bodo igralci imeli novo izkušnjo z vsakim igranjem. Ko igralci napredujejo, se bo odvijala razvijajoča se veriga dogodkov v igri, ki bo neposredno odražala njihove odločitve od mestne do svetovne ravni.

sorodno

najnovejše