3.7 C
Ljubljana

Izid Hand in Hand se hitro bliža – do 30. novembra je le še malo!

Objavljeno:

Razvijalec MaxMedia in založnik OverGamez vas z veseljem obveščata, da bo igra Hand in Hand kmalu na voljo na Steamu.

O TEJ IGRI

Hand in Hand je 2D ugankarska video igra, ki vključuje igranje na razdeljenem zaslonu. Igralec lahko nadzoruje dva lika hkrati ali pa lahko dva igralca igrata v sodelovalnem načinu na eni napravi. Potopite se v etnično vesolje dveh junakov, sodelujte pri reševanju ugank in premagajte izzive. Najtežje ovire lahko premagate le s skupnimi močmi.

Hand in Hand – napovednik

GANLJIVA ZGODBA

Dve sorodni duši živita v pravljičnem svetu. Ko pa je v njun svet prišlo zlo, sta izgubila drug drugega. Zdaj se morata oba podati drug proti drugemu, na poti pa se soočata s številnimi težavami in nevarnostmi. In samo če najdeta krhko povezavo med seboj in gresta z roko v roki, bosta lahko premagala zlo in se znova srečala. Je zgodba o tem, kako si lahko pomagamo tudi, ko ste narazen, in smo daleč drug od drugega, tudi ko ste v bližini. Je zgodba o pomenu odnosov in medsebojne podpore. Toda vsaka zgodba ima še globlji pomen…

RAZDELJEN ZASLON

Igra teče v načinu deljenega zaslona, z enim likom na vsakem zaslonu na svojih položajih. Ima dva načina. Prvi je za igro ene osebe, kjer oba lika upravlja z eno igralno palico in mora imeti veščine krmiljenja. Drugi način je za lokalno kooperativno igro, kjer dva igralca vsak upravljata lik s svojo igralno palico. Oba igralca nadzorujeta svoja lika. V solo načinu morate pokazati odlično spretnost in reakcijski čas. Medtem vam co-op način omogoča, da doživite užitek igranja z družino ali prijatelji. Oba načina igre imata svoje prednosti. Priporočamo vam, da preizkusite oba načina in upamo, da boste uživali v dokončanju igre.

EPSKI ŠEFI

Igra ima epske bitke s šefi. Vsak šef predstavlja svet senc, ki je vdrl v ta pravljični gozd in želi vse prebivalce tega pravljičnega sveta pahniti v grozo večne teme. Naša pogumna junaka, Lina in Minho, morata premagati vsakega izmed šefov, da bosta v pravljičnem gozdu znova zavladala mir in blaginja. Bitke šefov potekajo brez razdeljenega zaslona in so zasnovane tako, da jih igra le eden od likov, tako da mora vsak lik premagati svoje zlobne šefe v senci.

UGANKE

Na poti skozi propadajoči pravljični svet se bodo junaki nenehno srečevali z različnimi ugankami, kot so zaprta vrata, laserski žarki z reflektorji, starodavni mehanizmi in ruševine, labirinti in jame, polne nevarnosti. Naša junaka bosta lahko premagala vse težave, vendar se bo moral vsak potruditi, da bo prestal te preizkušnje in pomagal svojemu spremljevalcu.

sorodno

najnovejše