3.7 C
Ljubljana

Truck and Logistics Simulator izide v različici 1.0 za PC, konzole 30. novembra 2023

Objavljeno:

Truck and Logistics Simulator, transportni simulator odprtega sveta z večplatformsko igro za več igralcev, ki sta ga pripravila veterana simulatorjev pri Aerosoftu in razvijalec Simula Games, se pripravlja na zapustitev zgodnjega dostopa za izid različice 1.0 na Steamu za Windows PC, Nintendo Switch, PlayStation 5|4 , Xbox Series X|S in Xbox One v četrtek, 30. novembra 2023.

Prevzemite vajeti logističnega podjetja in se lotite misij z inteligentnim načrtovanjem, nakladanjem in dostavo. Začnite z majhnim, z viličarji dvignite palete v enoprostorce za kratke dostave, preden se lotite zahtevnejših del v ogromnem odprtem svetu. Tekmujte s časom v več kot 30 vozilih, pri čemer uporabite spretnosti učinkovitega nakladanja in hitre dostave, da povečate dobiček.

Obvladajte različna vozila, vključno s teleskopskimi viličarji, rigidnimi tovornjaki, nakladalci na kolesih, kombiji in drugimi, od katerih ima vsako popolnoma podrobno notranjost, realistično fiziko in sisteme za poškodbe. Zahtevajte misije iz logističnih centrov, preden previdno naložite tovor, se odpeljete do cilja in dostavite blago. Različica 1.0 uvaja kamere za merjenje hitrosti in policijske patrulje v simulacijo odprtega sveta, ki pozorno spremljajo prehitre voznike.

Dokončajte misije in kupite nova vozila v sejah enega igralca ali se združite za večje dobičke v večplatformski igri za več igralcev z do 24 igralci hkrati. Sodelujte pri opravilih, specifičnih za več igralcev, kot je spremstvo težkih transportnih konvojev drugih voznikov s posebno opremo ali raziskovanje ogromnega zemljevida za skrite skrivnosti s partnerjem. Potujte od mestnih metropol do obalnih vodnih poti in podeželskih območij, opravljajte misije za denar ali na sproščeni vožnji, oživeti s ciklom dan/noč.

Prilagodite vsako vozilo v Truck and Logistics Simulator osebnim željam in zahtevam misije. Prerastite iz novonastale dostavne službe, ki privezuje tovor za kratke dostave, do logističnega vodje potovanj na dolge razdalje, ki zahtevajo točenje goriva in popravila na bencinskih servisih. Še bolj izboljšajte poglobljeni svet Truck and Logistics Simulatorja s podporo za volan na osebnih računalnikih in konzolah za neprimerljiv nadzor.

Truck and Logistics Simulator različica 1.0 bo v četrtek, 30. novembra 2023, izšla na Steamu za Windows PC za 19,95 $/19,95 € in na PlayStation 5|4, Xbox Series X|S in Xbox One za 29,99 $/29,99 €. Vsebuje podporo za angleščino, nemščino, francoščino, italijanščino, španščino, arabščino, korejščino, japonščino, poljščino, portugalščino, ruščino, turščino, madžarščino, romunščino in poenostavljeno kitajščino.

Truck and Logistics Simulator – napovednik

sorodno

najnovejše