3.7 C
Ljubljana

Sodobna znanstvenofantastična pustolovska igra Between Horizons bo na voljo za konzole in osebne računalnike leta 2024

Objavljeno:

Založnik Assemble Entertainment in razvijalec DigiTales Interactive z navdušenjem sporočata, da bo njihova pripovedna 2.5D znanstvenofantastična detektivska pustolovščina Between Horizons izšla za osebne računalnike prek Steama, pa tudi za PS5, Xbox Series X|S in Nintendo Switch v začetku leta 2024. Igralcem je na voljo brezplačna predstavitev na Steamu, ki jo lahko preizkusite zdaj. Na krovu Zephyrja, ladje na poti do oddaljene zvezde, igralci prevzamejo vlogo Stelle, nedavno imenovane vodje varnosti. Potopite se v zaroto v ozadju incidenta, ki grozi, da bo motil družbeni red Zephyrja in preprečil njegovo misijo.

Between Horizons – napovednik

Between Horizons je 2.5D slikovna pustolovščina, ki poudarja razvejane pripovedi, raziskovanje in preiskovanje. V njej igralci uporabijo svoje detektivske sposobnosti za reševanje težav na krovu ladje – medtem ko sprejemajo odločitve, ki vplivajo na celotno zgodbo. Med potjo bodo igralci zbirali namige, povezovali dokaze in se soočili z državljani na krovu Zephyrja.

Odločanje je v središču izkušnje s težkimi odločitvami, ki od vas zahtevajo, da ponovno ocenite svoj moralni kompas. Toda v Between Horizons se zgodba nadaljuje, tudi če igralci izberejo “napačno odločitev”, kar vsaki odločitvi doda težo.

Between Horizons bo izšla za osebne računalnike prek Steama, pa tudi za PS5, Xbox Series X|S in Nintendo Switch v začetku leta 2024. Medtem lahko igralci uživajo v brezplačni predstavitvi Between Horizons na Steamu.

sorodno

najnovejše