1.9 C
Ljubljana

Metroidvania “The Last Faith” je zdaj na voljo za osebne računalnike in konzole

Objavljeno:

Založnik Playstack in razvijalec Kumi Souls z navdušenjem napovedujeta težko pričakovano metroidvanio: “The Last Faith” je zdaj na voljo za 27,99 USD. Igralci se lahko že danes potopijo v strašni svet igre “The Last Faith” na PC-jih, PS5, PS4, Nintendo Switch, Xbox Series X|S in Xbox One.

The Last Faith – napovednik

O The Last Faith

Pogosto brutalen, a vedno opolnomočen, The Last Faith uspeva v neusmiljenem in natančnem boju z ogromno izbiro usmrtitev po meri. Igralci bodo odkrili ogromno različnih orožij za bližnji boj, skrivnostnih urokov in strelnega orožja dolgega dosega, kar jim bo omogočilo, da si bodo utirali pot v svojem slogu.

Raziščite bogata, gotska okolja, da sestavite razdrobljeno zgodovino Mythringala in preživite intenzivna srečanja z množico krvoločnih sovražnikov, ki se ne bodo ustavili pred ničemer, da bi uničili Eryka. Uporabite svoj obsežen arzenal orožja, da s kirurško natančnostjo spustite svoje sovražnike na kolena, in prikličite skrivnostno moč Nycruxa, da izboljšate svoje atribute in ostanete korak spredaj.

Pletajte se med kroglami, strelami in notranjimi organi, medtem ko vodite grozljiv ples z vsemi vrstami brutalnih šefov – intenzivne bitke, ki bodo preizkusile tudi najbolj izkušene soulslike igralce. Pogovarjajte se s skrivnostnimi prebivalci Mythringala in se morda celo spoprijateljite z izgubljenimi dušami, ki vam bodo pomagale na vašem potovanju.

Pojdite čez meje mestnega obzidja in prečkajte množico ročno narisanih lokacij, ki segajo od temnih, grčastih gozdov do mrzlih gorskih vrhov. Odklenite nove sposobnosti, ki rekontekstualizirajo prej raziskana območja in postopoma širijo vaše razumevanje sveta prek ogromnega med seboj povezanega zemljevida.

Vi ste Eryk in to je vaša bitka.

sorodno

najnovejše