3.7 C
Ljubljana

Nova posodobitev ‘Come Rain or Slime’ je zdaj na voljo v Slime Rancher 2

Objavljeno:

Monomi Park, ustvarjalci zelo priljubljene franšize Slime Rancher, so danes objavili, da je “Come Rain or Slime”, druga večja posodobitev vsebine za Slime Rancher 2, zdaj na voljo. Ta posodobitev vsebuje niz novih dinamičnih vremenskih elementov, ki bodo pritegnili tako obstoječo skupnost kot novince. Pripravite se, da se potopite v Mavrični otok, kjer kraljujejo sile narave in kjer se ljubljeni sluzavci Derviš in Tangle zmagoslavno vrnejo. Brezplačno za trenutne lastnike Slime Rancher 2, novi igralci pa lahko prenesejo igro in dostopajo do posodobitve vsebine za Xbox Series X/S in Windows PC od danes naprej za 29,99 USD.

Slime Rancher 2 – napovednik posodobitve Come Rain or Slime

Slime Rancher 2 je nadaljevanje večkrat nagrajenega izvirnika, ki ga je oboževalo več kot 15 milijonov oboževalcev po vsem svetu. Nadaljujte z dogodivščinami Beatrix LeBeau, ko potuje na Mavrični otok, skrivnostno deželo, ki je polna starodavne tehnologije, neznanih naravnih virov in plazu miganja in novih sluzi, ki jih je treba odkriti.

Ko bo Beatrix poskušala razvozlati skrivnosti otoka in odkriti njegov pravi namen, bo gradila, rančala in kmetovala v čudovitem zimskem vrtu, katerega bleščeče steklene stene ji dajejo popoln pogled na prizmatični raj, ki ga zdaj imenuje dom.

sorodno

najnovejše