1.9 C
Ljubljana

Prvi uradni napovednik prikazuje edinstveno mehaniko igranja in ročno izdelan slog slikovnih pikslov

Objavljeno:

V približno minuti in pol napovednik ponuja kratek vpogled v bojni sistem igre, kjer se premislek o poteznem bojevanju sreča s časovnim zasukom. Poudarja sistem pregrevanja igre in razkriva, kako lahko izkoriščanje slabosti vodi do občutno povečane škode, igranju pa doda plast strategije.

Medtem ko je v središču pozornosti igranje, napovednik ponuja tudi vpogled v pripoved, ko protagonist Ryiu krmari po skrivnostih Condorre. S pridružitvijo zaveznikom, soočenjem z nasprotniki in odkrivanjem prikritih resnic se Ryiujevo iskanje odgovorov odvija v ozadju sveta na robu uničenja.

Frameland: A Binary Tale – napovednik

O Frameland

Frameland: A Binary Tale je igra o ljudeh, robotih in tistem, kar je vmes. Podajte se skozi svet mimo roba uničenja in odkrijte skrbno prikrite resnice. Borite se proti zlonamernim rojem v poteznih bitkah s preobratom: tempirajte svoje napade za največji učinek!

Z igralnim časom manj kot desetimi urami je to kratka RPG z velikim srcem. Frameland: A Binary Tale naj bi izšla v začetku leta 2024 za PC in Mac prek Steama. Ob izidu bo na voljo v angleškem in nemškem jeziku.

sorodno

najnovejše