1.9 C
Ljubljana

Finish Line Games razkrivajo znanstvenofantastično akcijsko RPG Robots at Midnight

Objavljeno:

Neodvisni studio za razvoj iger Finish Line Games je med 41. letno podelitvijo nagrad Golden Joystick predstavil svoj novi naslov, Robots at Midnight. Ta akcijska RPG, postavljena v obsežni kasetni futuristični svet iz 1980-ih, vključuje intenziven boj, satirične robote, velikanske mehanske pošasti in bogato pripoved, odkrito z raziskovanjem.

Robots at Midnight sledi Zoe, neumni in malo verjetni junakinji, ko išče in se prebija skozi svet Yob ter odkriva njegove skrivnosti. Nekoč luksuzna destinacija, ki je zdaj v ruševinah, je Yob nevabljivo mesto, ki ga preplavljajo roboti – nekateri prijazni in drugi nevarni, mnogi pa so se začeli razvijati in vzbujajo vprašanja o tem, kaj pomeni biti človek.

Robots at Midnight, ki jo razvija ista ekipa, ki je pred tem ustvarila priljubljene neodvisne igre Skully, Maize in Cel Damage HD, je kozmična fantazija, ki vključuje strateško bojevanje, ki temelji na spretnostih, tekoče gibe od plezanja do izogibanja in obračanja, možnosti tveganja in nagrade ter RPG napredovanje, povezano z rastjo lika, in evokativno zgodbo, ki izzove introspekcijo.

Robots at Midnight naj bi izšla leta 2024 na PC in konzolah Xbox Series X/S, druge platforme pa bodo sledile.

Robots at Midnight – napovednik

sorodno

najnovejše