1.7 C
Ljubljana

Začnite svoje okusno popotovanje po ječah s Cuisineer še danes

Objavljeno:

Marvelous Europe in XSEED Games z veseljem sporočata, da je Cuisineer, akcijski roguelite, osredotočen na hrano, ki ga je razvil BattleBrew Productions, zdaj na voljo po vsem svetu na računalnikih z operacijskim sistemom Windows prek Steama.

Nekega dne se Pom vrne v svoj rodni kraj Paell, da bi videla svoje starše, vendar ugotovi, da je njihova restavracija zaprta in globoko v dolgovih. Zdaj mora ponovno odpreti restavracijo in poskrbeti za njen uspeh. Da bi zbrala sestavine iz dežele, se Pom poda na pustolovščino v svetu zunaj Paella, vihti svoje kuhinjske pripomočke proti velikanskim piščancem, topniškim kozicam, ognjebruhajočim paprikam in drugim nadležnim nevarnostim, med potjo pa srka čaj boba. Pripravite norijo in zapuščeno restavracijo spremenite v senzacionalno restavracijo, na katero bodo njeni starši ponosni.

Cuisineer, ki so ga razvili BattleBrew Productions in skupaj založili Marvelous Europe in XSEED Games na Windows PC prek Steama, je zdaj na voljo po RRP 24,99 €/24,99 $ za standardno izdajo in 39,57 €/39,57 $ za digitalno Deluxe različico.

Cuisineer – napovednik

sorodno

najnovejše