1.7 C
Ljubljana

Of Blades & Tails – 2D RPG odprtega sveta – zapušča zgodnji dostop z današnjo izdajo v1.0!

Objavljeno:

Poljski indie založnik Pineapple Works in nemški samostojni razvijalec Felix Laukel z veseljem sporočata, da bo Of Blades & Tails danes zapustila zgodnji dostop in da bo polna različica igre na voljo digitalno na Steam in GOG s 25% popustom pri lansiranju. Izdaje za konzole (Nintendo Switch, Xbox) so predvidene za začetek leta 2024, končni datumi izdaje bodo še navedeni.

V Of Blades & Tails igrate Reika, pametnega člana plemena lisic. Veriga nesrečnih dogodkov vas popelje na iskanje življenjskega pomena za vsa bitja v kraljestvu. Morali boste zapustiti svoj dom in raziskati deželo ter zbrati dovolj moči za soočenje z bližajočim se zlom.

Igra Of Blades & Tails, ki jo navdihujejo klasike žanra, kot je Stoneshard, prinaša svež pristop k žanru poteznih RPG, tako da igralcu ponuja hitrejše igranje, usmerjeno v “spretnost in opremo”. Igralci lahko sledijo glavni zgodbi ali iščejo zaklade v starodavnih ruševinah in skrivnostnih ječah. Razvoj lika in pridobivanje zmogljive opreme ima pomembno vlogo na potovanju.

Odkrijte skrivnosti, zbirajte zaklade in premagajte sovražnike. Poiščite in se uprite viru te insektilne nesreče!

Of Blades & Tails – napovednik

sorodno

najnovejše