1.7 C
Ljubljana

Disco Simulator

Objavljeno:

Disco Simulator je prihajajoča simulacija menedžmenta, ki jo razvijajo Games Incubator. V njej boste prevzeli vlogo lastnika in menedžerja glasbenega kluba ter boste morali poskrbeti za nakup opreme, zvočnega sistema in osvetljave. Datum izida igre še ni znan, bo pa 13. novembra postal na voljo prolog igre, da boste v njem lahko izkusili del igralnosti, ki vas bo čakal v celotni izdaji.

Ob pričetku igranja boste morali izbrati med več tipi menedžerjev, vsak izmed njih pa lasti edinstvene sposobnosti za upravljanje določenih vidikov kluba. S tem boste določili, v katero smer želite razvijati svoj bodoči klub, izbrane sposobnosti pa se bodo odražale tudi pri prihodnjih dejanjih upravljanja, kot so organiziranje koncertov ali skrb za zadovoljstvo vaših obiskovalcev. Izbrati boste morali tudi klub, za katerega boste skrbeli, na izbiro pa jih boste imeli… dovolj. Vsak klub ponuja različne izzive in zahteve za zmago, nahajajo pa se v različnih delih mest – v vasi, malem mestecu ali v centru metropole.

Vaš uspeh bo odvisen od zadovoljstva vaših strank, vsak posamezen gost pa bo imel različne potrebe, katere boste morali zadovoljiti, če boste želeli, da ostane v klubu. Skrbeti boste morali za predvajanje dobre glasbe, ohranjanje vzdušja in ponujanje storitev, ki bodo goste zadovoljile. Če boste pri teh nalogah uspešni, bodo le-ti priporočili vaš klub ostalim, kar bo dvignilo vaš ugled na klubski sceni. V klubu se bodo pripetili tudi razni neželeni dogodki, na primer pretep ali preveč pijani gostje.

Ko boste imeli vse pripravljeno za zagon kluba, bo čas za pravo zabavo. Za dobro prepoznavnost kluba boste morali organizirati odlične koncerte skupin in nastope DJ-jev, ki bodo vrteli glasbo. Na vaše odre boste morali povabiti tudi znane osebnosti, katere bodo v klub privabile svoje oboževalce in nasploh večje število obiskovalcev. S prirejanjem odličnih dogodkov bo število vaših strank raslo, o vašem klubu pa se bo govorilo vsepovsod.

V Disco Simulator pa ne boste organizirali le zabav, temveč tudi opremljali, razvijali in nadgrajevali izgled vašega kluba. Na vas bo, da izberete najboljšo pohištvo, dekorativne elemente ter opremo za predvajanje glasbe in ustvarjanje light showov. Aja pa še to – najeti boste morali zaposlene, tako da tudi tam izberite le najboljše.

S prispevanjem digitalne kopije igre so napoved omogočili Games Incubator.

Disco Simulator

sorodno

najnovejše