1.9 C
Ljubljana

‘Alina of the Arena’ sprosti gladiatorko na Nintendo Switch, PlayStation in Xbox 23. novembra 2023

Objavljeno:

DANGEN Entertainment in PINIX Games z veseljem objavljata uradni datum izdaje igre “Alina of the Arena” na konzolah, ki naj bi 23. novembra 2023 debitirala v digitalnih trgovinah Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5 in Xbox.

Zmagovalka številnih nagrad v neodvisnem prostoru, “Alina of the Arena” popelje igralce v osupljiv pikseliziran svet neizprosnega boja v areni, kjer je preživetje ultimativni izziv. Kot Alina, pogumna gladiatorka, morajo igralci zabavati krvoločno množico, krog za krogom, ko se vzpenjajo po lestvici in skušajo priti do zmage.

Alina of the Arena – napovednik

“Alina of the Arena” črpa navdih za igranje iz “Slay The Spire” in “Into The Breach”, pri čemer združuje roguelike elemente gradnje kompletov kart, taktik, ki temeljijo na heksu, upravljanje opreme in okrepitve v razburljivo strateško izkušnjo, zavito v 2D gladiatorsko estetiko.

Jedro igranja “Alina of the Arena” je v njenem intenzivnem taktičnem igranju, ki igralce potopi v žar bitke, ki bo izzvala najboljše igralce. Zberite orožje, ki ga je množica vrgla v areno, uporabite plen, zaslužen v bitki, za nakup novega orožja in dodatkov, kot so meči, loki, sekire in amuleti. Svojo opremo lahko dodatno nadgradite ali pridobite zmogljive nove kartice. Igralce spodbujamo, da obvladajo umetnost visoko tvegane strategije z visokimi nagradami s širokim naborom edinstvenih kart, da povzročijo veliko škodo, se izognejo ali absorbirajo prihajajoče napade, celo izigrajo in zavedejo nasprotnike ter jih spravijo drug proti drugemu.

Z zaporednimi teki lahko igralci odklenejo nove začetne zgradbe, stalne nadgradnje, edinstveno opremo in še več, ko poskušajo preživeti svojo pot v areni. Niz vsake ravni vsebuje bitke, elitne bitke, trgovine, dogodke in še več, kar vodi do velikega obračuna s prvakom območja, ki bo zagotovo razburil razburkano množico in prinesel ogromen plen. Kakšna usoda čaka Alino na koncu?

sorodno

najnovejše