1.7 C
Ljubljana

Valfaris: Mecha Therion bo na voljo za PC pozneje ta mesec, različice za konzole bodo na voljo leta 2024

Objavljeno:

Založnik Big Sugar in razvijalec Steel Mantis z navdušenjem objavljata datum lansiranja igre Valfaris: Mecha Therion za osebni računalnik. Akcijska shoot ’em up igra s stranskim pomikanjem bo na voljo za prenos na Steam in GOG od 21. novembra. Valfaris: Mecha Therion prihaja tudi na konzole in bo izšla na Nintendo Switch, PlayStation in Xbox leta 2024 (datum izdaje bo še določen).

Valfaris: Mecha Therion, ki jo je razvil Steel Mantis, je nadaljevanje visoko ocenjenega akcijskega platformerja Valfaris, ki ga je Metacritic uvrstil na 16. mesto najboljše računalniške igre leta 2019. Kot nakazuje naslov, Valfaris: Mecha Therion vidi vrnitev protagonista Theriona, le da tokrat pilotira kovinskega kolosa, medtem ko nadaljuje zasledovanje diaboličnega Lorda Vrolla.

Valfaris: Mecha Therion – napovednik

O igri

Therion se vrača, medtem ko se lov na Lorda Vrolla nadaljuje. Pilotirajte napredni stroj smrti in uničenja v tem eksplozivnem 2.5D streljanju s stranskim pomikanjem in nadaljevanju kritiško hvaljenega Valfarisa. Pripnite se in sprostite mecha hell!

Mecha Therion je mogočna obleka iz oborožene kovine, ki jo je mogoče opremiti z nizom uničujoče ognjene moči, vključno s Therionovo blagovno znamko Hellwraith – minipuško, ki ustreli trpeče duše.

sorodno

najnovejše