1.7 C
Ljubljana

Salt and Sacrifice zdaj na voljo na Steamu, Nintendo Switch z brezplačno posodobitvijo vsebine

Objavljeno:

Salt and Sacrifice, nadaljevanje souls-like platformerja Salt and Sanctuary iz Ska Studios in Devoured Studios, je zdaj na voljo na Nintendo Switch in Steam za Windows PC in MacOS (Steam Deck Verified). “The Traitor’s Tomb”, brezplačna posodobitev, ki doda novo območje in PvP areno, je na voljo tudi za lastnike Salt and Sacrifice na PlayStation 5|4, Nintendo Switch, Steam in Epic Games Store.

Izkusite vznemirjenje lova kot označeni inkvizitor, ki je vpoklican, da premaga pokvarjene čarovnike, ki terorizirajo kraljestvo oltarnega kamna s svojo prekleto elementarno magijo. Izberite med osmimi začetnimi razredi, vzemite orožje in se odpravite iz Pardoner’s Vale, da očistite kraljestvo tako, da sledite čarovnikom in jih premagate, da pridobite novo moč.

Borite se skozi zahtevna območja, kjer živijo grozljiva bitja, zlobne pasti in ovire za platforme. Zberite namige v okolju, da napredujete pri lovu na čarovnike, preden se soočite s strašnimi piromanti, venomancerji in zoprnimi Corpumancerji, ki so sposobni ukriviti elemente svojim zlobnim kapricam. Pokončajte čarovnike, uničite njihova srca in zahtevajte njihove kosti, da izdelate vedno močnejša orožja in oklepe, preden napredujete naprej v kraljestvo.

Pokličite kolege inkvizitorje za sodelovalne love ali PvP invazije s podporo za navzkrižno igro za vse platforme. Uporabite Pardoner’s Vale Cooperation Board, da nastavite gesla za prijateljske seje, pokličite naključne partnerje z uporabo zlate sveče in se pridružite številnim frakcijam za PvP in funkcije za več igralcev.

Salt and Sacrifice je zdaj na voljo na Nintendo Switch in Steam za PC in MacOS (Deck Verified) za 19,99 USD. Igra je na voljo tudi na PlayStation 5|4 in Epic Games Store v angleščini, francoščini, italijanščini, nemščini, španščini, portugalščini, korejščini, kitajščini (tradicionalni in poenostavljeni) in japonščini.

Salt and Sacrifice – napovednik

sorodno

najnovejše