1.9 C
Ljubljana

Life of Delta (PS5)

Objavljeno:

Life of Delta je znanstvenofantastična point-and-click pustolovščina, v kateri potujete po post-apokaliptičnih pokrajinah. Razvili so jo Airo Games, njeni založniki pa so Daedalic Entertainment. Na računalniški platformi Steam je izšla že 13. marca 2023, za konzolo PlayStation 5 pa je postala na voljo 18. oktobra letos.

Po vojni je izumrlo vso človeštvo, edini preživeli pa so bili razpadajoči roboti in humanoidni kuščarji. V igri prevzamete vlogo nad robotom Delto, ki želi, tako kot vsi ostali, preživeti v opustošenem okolju. Nekega dne je primoran oditi na potovanje skozi post-apokaliptičen svet, v iskanju svojega izgubljenega prijatelja. Zaradi svoje majhne velikosti mora uporabiti svojo iznajdljivost, da lahko premaga vse nevarne izzive, ki ga čakajo na poti.

Igra se odvija v osemindvajsetih ročno naslikanih stopnjah, katere se odvijajo na post-apokaliptičnem Japonskem. Vsebuje na stotine ročno izdelanih animacij likov, reševali pa boste več kot petdeset zanimivih ugank, ki vključujejo gradnjo motorja vesoljske ladje. Na vaši poti boste srečali raznorazne like, od katerih bo vsak lastil svojo zgodbo.

Kljub temu, da Life of Delta vsebuje zanimivo grafično predstavitev, govorimo o zelo povprečni point-and-click pustolovščini. Njena igralnost ni intuitivna, prav tako pa ne vsebuje neke zanimive zgodbe, tako da vas bo težko prepričala ostati pred zaslonom dlje časa. Tudi njene uganke niso preveč zahtevne in so zlahka rešljive… nekatere. Spet druge pa so zelo težke in bodo povzročale veliko preglavic. Igra vsebuje tudi nekaj hroščev, nasploh pa se boste ob igranju zelo dolgočasili. Life of Delta ne priporočam, saj je na voljo ogromno veliko (tudi nekoliko starejših) boljših point-and-click avantur.

Če jo pa vseeno želite preizkusiti, jo lahko kupite v trgovini PlayStation Store za konzolo PlayStation 5, na voljo pa je tudi za osebne računalnike preko digitalne platforme Steam. Za obe različici boste zapravili 19,99€.

Ocena

S prispevanjem digitalne kopije igre so oceno omogočili Daedalic Entertainment.

Life of Delta

sorodno

najnovejše

Life of Delta je znanstvenofantastična point-and-click pustolovščina, v kateri potujete po post-apokaliptičnih pokrajinah. Razvili so jo Airo Games, njeni založniki pa so Daedalic Entertainment. Na računalniški platformi Steam je izšla že 13. marca 2023, za konzolo PlayStation 5 pa je postala na voljo 18....Life of Delta (PS5)