1.9 C
Ljubljana

For The King II danes izide na Steamu!

Objavljeno:

Curve Games in IronOak Games z navdušenjem napovedujeta svetovno lansiranje svojega težko pričakovanega nadaljevanja uspešne večmilijonske franšize For the King II na Steamu.

For The King II – Book of Lore video

Navdihnjena z namiznimi pustolovščinami, For The King II gradi na izjemno priljubljeni mešanici strategije, poteznega bojevanja in roguelite ponovljivosti, vseh ključnih elementov, zaradi katerih je bila izvirna igra tako priljubljena oboževalcem. V For The King II se ti elementi združijo, da ustvarijo epsko novo izkušnjo, ki vključuje daleč najbolj zahtevano funkcijo oboževalcev: sodelovanje štirih igralcev.

Dostopna in vznemirljiva za nove igralce, For The King II prinaša nadaljevanje pripovednega loka za ljubitelje izvirnika. Igra ponuja povsem novo bojno mehaniko in funkcije, množico novih biomov za raziskovanje, čudovit posodobljen umetniški slog, nova orožja in sovražnike, ki jih je treba premagati, in še veliko, veliko več.

Od ogromnega števila kombinacij likov in predmetov do proceduralno ustvarjenih zemljevidov, nalog, plena in dogodkov – svet Fahrula se nenehno spreminja in bo igralce nenehno držal na trnih!

For The King II bo danes izšla na Steamu za 24,99 $/19,99 £/24,99 €.

sorodno

najnovejše