1.7 C
Ljubljana

Vlad Circus: Descend Into Madness (PS4)

Objavljeno:

Vlad Circus: Descend Into Madness je ugankarska igra preživetja, ki so jo razvili Indiesruption, znani po igri Nine Witches: Family Disruption. Obe so založili Blowfish Studios, ta, ki jo trenutno ocenjujem, pa je izšla 16. oktobra letos. Na voljo je za konzolo PlayStation 4 in osebne računalnike preko digitalne platforme Steam.

V Vlad Circus: Descend Into Madness boste odkrivali zgodbo polno skrivnosti, kjer vsak lasti svojo skrivnost ali zlobno grožnjo. Je zgodba, postavljena v dvajseta leta prejšnjega stoletja, in sicer o cirkusu, ki je pogorel do tal. Sledili boste Oliverju Millsu, kateri si prizadeva preživeti in uiti. Igro odlikuje grafika sestavljena iz pikslov, odlično zvočno doživetje in bogat dialog, kateri je poln zgodbe. Vlad Circus: Descend Into Madness je pravcata psihološka grozljivka, ki vključuje reševanje ugank in mehaniko preživetja. Vključuje več kot petdeset lokacij, ki so prepletene v zanimivem labirintu.

Gre za grozljivo igro, v kateri igrate kot klovn, ki ni ravno uravnovešen, da ne zapišem kaj hujšega. Igralnost večinoma zajema point’n’click mehaniko, vsebuje pa tudi nekaj akcijskih vložkov. Vključuje zanimivo zgodbo, ki je prežeta s težavnimi tematikami mentalnega zdravja. Ne glede na to, je Vlad Circus: Descend Into Madness užitek preigravati, prav tako pa vam ne bo odžrla preveč dragocenega časa, saj jo boste končali v manj kot desetih urah.

Vlad Circus: Descend Into Madness

Indiesruption z Vlad Circus: Descend Into Madness ohranjajo niz odličnih iger izpod svojega okrilja, saj gre za odlično pripovedovanje zgodbe o težki, neprijetni tematiki. Prav tako je igra predstavljena v čudovitem retro grafičnem stilu, samo vzdušje neprijetnosti pa je prisotno od začetka do konca izkušnje. Kot slabost bi navedel le parkrat nelogične uganke, katere bi morali razvijalci izpustiti, in čuden sistem razporejanja s predmeti – tudi tega ne bi pogrešal nihče.

Grozljivo Vlad Circus: Descend Into Madness lahko nabavite preko digitalne trgovine PlayStation Store za konzolo PlayStation 4 oziroma računalniške platforme Steam. Za obe različici boste odšteli 19,99€.

Ocena

S prispevanjem digitalne kopije igre so oceno omogočili Stride PR.

Vlad Circus: Descend Into Madness

sorodno

najnovejše

Vlad Circus: Descend Into Madness je ugankarska igra preživetja, ki so jo razvili Indiesruption, znani po igri Nine Witches: Family Disruption. Obe so založili Blowfish Studios, ta, ki jo trenutno ocenjujem, pa je izšla 16. oktobra letos. Na voljo je za konzolo PlayStation 4...Vlad Circus: Descend Into Madness (PS4)