1.7 C
Ljubljana

REMORE: INFESTED KINGDOM je zdaj na voljo v zgodnjem dostopu

Objavljeno:

WEBZEN, globalni razvijalec in založnik računalniških in mobilnih iger, je danes objavil, da je njegova zahtevna potezna taktična RPG, REMORE: INFESTED KINGDOM, vstopila v obdobje zgodnjega dostopa.

REMORE: INFESTED KINGDOM, ki jo razvija Black Anchor, obetaven korejski studio za neodvisne igre, izdal pa Webzen, je zdaj na voljo v zgodnjem dostopu za osebne računalnike prek Steam ali Epic Games Store za 14,99 $. Predvidoma bo zgodnji dostop trajal šest mesecev do enega leta.

Izdaja za zgodnji dostop omogoča igralcem, da izkusijo poglobljeno taktično RPG skupaj z vadnico, 7 stopnjami, 14 vrstami, skupno 33 različnimi primarnimi/sekundarnimi orožji, 3 liki, ki jih je mogoče igrati, in 2 vrstama posebnih dreves.

Poleg 3 težavnostnih stopenj – Maščevanje, Trpljenje in Obup – igra vključuje izzivalni način “Recurring Nightmare” v različici za zgodnji dostop.

Igralci bodo spoznali tudi zgodbe ljudi iz REMORE in grožnje, s katerimi se soočajo v srednjeveški apokaliptični invaziji. Za preživetje v tem pustem svetu morajo igralci raziskovati lokacije in zbirati osnovne zaloge, pri tem pa se izogibati okuženim, nevarnim bitjem, ki tavajo po deželi in pobijajo vse na svoji poti. Igranje je osredotočeno na raziskovanje teme, izogibanje odkrivanju sovražnikov in sprožanje bitk v pravem trenutku z uporabo vrste zgodovinskega orožja.

Z zgodnjim dostopom REMORE: INFESTED KINGDOM prihajajo znatne izboljšave, saj so demo igralci zadnjega festivala Steam Next Fest želeli poudariti bojne poškodbe. Vsi liki igralcev imajo zdaj poleg “Zdravje” ločeno statistiko, imenovano “Oklep”. Statistika oklepa bo odšteta pred zdravjem, ko bo poškodovana, in v celoti obnovljena na koncu bitke.

REMORE: INFESTED KINGDOM je zdaj na voljo v zgodnjem dostopu za osebne računalnike prek Steam ali Epic Games Store po vsem svetu v angleščini in korejščini. WEBZEN kasneje načrtuje dodajanje nove jezikovne podpore, ki bo služila povpraševanju igralcev po vsem svetu.

REMORE: INFESTED KINGDOM naj bi izšla v prvi polovici leta 2024 in uradna različica za izdajo bo vsebovala skupno 3 poglavja, njihova zgodba o preživetju REMORE, ki obsega približno 14 stopenj, pa se bo končala. Poleg tega bodo dodani novi predmeti orožja, dodatne značilnosti orožja, ugodnosti likov na višji ravni, nov način sistema rasti likov in nova sestava bitk, tako da bodo lahko igralci izkusili čudovite vsebine, ki niso bile prikazane v različici zgodnjega dostopa.

sorodno

najnovejše