1.7 C
Ljubljana

Igralni prolog Cats on Duty – zdaj na voljo na Steamu!

Objavljeno:

Neodvisni založnik ESDigital in razvijalec Prikol Team z navdušenjem oznanjata, da je mačje-tastični igralni prolog za Cats on Duty zdaj na voljo za brezplačen prenos prek Steama.

Cats on Duty je popolnoma smešna in akcijska mešanica strategije v realnem času, obrambe stolpa in mehanike ujemanja 3, kjer težko oboroženi v bitkah prekaljeni mačji veterani spopadov z glodalci in zapletov preje prevzamejo odgovornost pri obrambi svoje domovine proti silam velikega zla!

Steam Prologue vsebuje celotno prvo poglavje igre Cats on Duty, razdeljeno na 10 očarljivih stopenj, od katerih vsaka predstavlja edinstven izziv in določeno funkcijo igre. Na voljo je celo mini igra in polni boj s šefom, da se pripravite na to, kar prihaja v celotni igri.

To še ni vse! Tukaj lahko preizkusite sodelovalni način s prijatelji ali družino. En igralec se osredotoči na polje za ujemanje ploščic na igralnem zaslonu, da osvoji hrano, potrebno za rekrutiranje in nadgradnjo vaših bojnih mačk, medtem ko drugi gradi nezlomljivo obrambno linijo. Co-op način lahko preprosto aktivirate ali deaktivirate v začetnem meniju ali med igranjem.

Cats on Duty – napovednik

Igra Cats on Duty bo izšla za PC prek Steam in Epic Games Store ter konzole PlayStation in Xbox ter Nintendo Switch.

sorodno

najnovejše