1.9 C
Ljubljana

Animirana vesolja trčijo v novem napovedniku kampanje Nickelodeon All-Star Brawl 2

Objavljeno:

GameMill Entertainment in Nickelodeon sta danes predstavila prvi pogled na izvirno kampanjo igre Nickelodeon All-Star Brawl 2, ki bo digitalno izšla na PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch in osebnih računalnikih prek Steama 7. novembra!

Nickelodeon All-Star Brawl 2 – napovednik

V kampanji Nickelodeon All-Star Brawl 2 je odvisno od vas, da premagate glavnega zlobneža Dannyja Phantoma, Vlada Plasmiusa, ko pustoši po vesolju Nickelodeon. Obvladajte svoje spretnosti, odklenite edinstvene moči, borite se s strašnimi sovražniki, spoznajte nepričakovane zaveznike in potujte skozi razburljivo roguelike kampanjo kot vaši najljubši Brawlerji.

Če iščete dodatno zabavo za enega igralca, skočite v arkadni način, načine mini iger, kot sta “Pop the Slime Balloons” in “Whack-a-bot”, in način hitenja s šefi, ki vključuje vznemirljive in edinstvene šefe, predstavljene v celotnem igrišču kampanje. Za Brawlerje, ki iščejo dodaten izziv, ti načini za enega igralca vključujejo možnost hitrega teka, da preizkusite svoje sposobnosti in dosežete najhitrejše možne čase!

Nickelodeon All-Star Brawl 2 sta razvila Fair Play Labs in Ludosity, izdal pa jo bo GameMill Entertainment.

sorodno

najnovejše