1.9 C
Ljubljana

RIPOUT [Early Access v0.177:01] (PC)

Objavljeno:

RIPOUT je večigralska kooperativna horror prvoosebna strelska igra, katero razvijajo Pet Project Games ter so jo založili dobro znani 3D Realms. V zgodnjem dostopu na platformi Steam se nahaja od 24. oktobra letos, razvijalci pa pričakujejo njen polni izid enkrat v prihajajočem letu.

V RIPOUT se boste prebijali skozi proceduralno ustvarjena okolja, polna mutantov, ki lahko preoblikujejo svoja telesa. Nabirali boste različne plene in prilagajali svoj lik, da bo le-ta ustrezal vašemu načinu igranja. Pet Project Games so o zgodnjemu dostopu razmišljali skoraj od čistega začetka razvoja RIPOUT. Želijo si neposrednih povratnih informacij od množice igralcev, ki igro preizkusijo, zaradi česar so se odločili za zgodnji dostop, da bodo lahko izboljšali igro, da bo zadovoljila potrebe igralcev. Kot sem omenil, bo celotna igra izšla leta 2024, vendar nikakor ne prej, preden bo v perfektnem stanju. Trajanje razvoja bo odvisno od informacij, ki jih bodo prejeli od skupnosti, saj so pripravljeni premikati njen izid, dokler ne bodo uresničili vsega.

Kampanja, ki je že na voljo v zgodnjem dostopu, bo doživljala dodajanje novih vsebin in lastnosti, glede na povratne informacije, ki jih razvijalci prejmejo. V igro želijo vključiti nove sovražnike in orožja, prav tako pa jo hočejo težavnostno uravnati. Trenutna verzija vključuje večino lastnosti in raznolikosti nasprotnikov ter tudi sodelovalno igranje. Ceno igre bodo nekoliko dvignili ob njenem uradnem izidu, zaradi česar jo nabavite čim prej, saj je vredna svojega denarja.

RIPOUT

RIPOUT je torej kooperativna streljačina, v kateri se igralci prebijajo skozi zapuščene vesoljske ladje, v katerih mrgoli mutantov. V njej boste zbirali različne plene, možnost pa boste imeli tudi prilagajati svoj lik. Čeprav je RIPOUT sodelovalna igra za več igralcev hkrati, jo je moč igrati tudi v samostojnem doživetju, za kar sem razvijalcem neizmerno hvaležen. Največja posebnost igre je živeči “Pet Gun”, s katerim bo bojevanje s sovražniki veliko lažje. Ko sem že pri orožju, lahko modificirate vsakega izmed njih in ga lahko prilagodite specializaciji vašega lika, da dosežete popolno kombinacijo za vaš stil igranja. Misije, na katere se boste odpravili, so hitre, polne akcije in krajše, saj boste večino njih opravili v manj kot dvajsetih minutah. Zahvaljujoč razvijalčevem naključnem ustvarjanju stopenj, ima igra veliko vrednost za ponovno preigravanje, saj se je ne boste hitro naveličali.

Grafična upodobitev igre je zelo prijazna za oči, morda ne tako zelo pri stopnjah, katerih izgled se bo ponavljal, temveč pri oblikovanju sovražnikov, ki so zelo grozljivi in več kot zelo dobro izdelani. Tudi vzdušje v igri je strašno in glede na dogajanje primerno. Dodatno ga okrepi še odlična glasbena podlaga, za katero upam, da bo še dodatno razširjena do igrinega polnega izida.

RIPOUT je na voljo v zgodnjem dostopu preko računalniške platforme Steam.

Ocena

S prispevanjem digitalne kopije igre so oceno omogočili Pet Project Games.

RIPOUT

sorodno

najnovejše

RIPOUT je večigralska kooperativna horror prvoosebna strelska igra, katero razvijajo Pet Project Games ter so jo založili dobro znani 3D Realms. V zgodnjem dostopu na platformi Steam se nahaja od 24. oktobra letos, razvijalci pa pričakujejo njen polni izid enkrat v prihajajočem letu. V RIPOUT...RIPOUT [Early Access v0.177:01] (PC)