1.7 C
Ljubljana

Formula Retro Racing: World Tour Special Edition dirka v akcijo!

Objavljeno:

Neodvisni založnik videoiger Numskull Games z navdušenjem oznanja fizično izdajo Formula Retro Racing World Tour Special Edition, ki je zdaj na voljo v Evropi za Nintendo Switch, PlayStation 4 in PlayStation 5. Za praznovanje izida je bil pripravljen nov napovednik, ki prikazuje dirkanje v arkadnem slogu v vsem njegovem retro sijaju.

Ta posebna izdaja predstavlja vznemirljivo novo vsebino, ki izboljšuje igralno izkušnjo s šestimi edinstvenimi progami, ki dopolnjujejo obstoječih 18 stez. Poleg teh svežih krogov se lahko igralci zdaj preizkusijo na različicah obrnjenih prog in raziskujejo vrsto dodatnih funkcij igranja in uporabniškega vmesnika.

Kot dodaten bonus je fizična posebna izdaja opremljena z dvema ekskluzivnima nalepkama z ikoničnimi podobami iz ključne umetnosti igre. Ta paket je obvezen za ljubitelje dirkanja in ljubitelje obdobja retro iger.

Več o Formula Retro Racing: World Tour

Formula Retro Racing – World Tour združuje preprostost arkadnih dirk v stilu 90-ih z realističnim upravljanjem in sodobnimi funkcijami. Dirkajte po ikoničnih svetovnih lokacijah, tekmujte z drugimi vozniki in poskušajte premagati svoje lastne čase kroga.

Formula Retro Racing: World Tour Special Edition – napovednik

sorodno

najnovejše