1.9 C
Ljubljana

DESOLATIUM danes razkriva grozljivke na PS4, PS5, Xbox One, Series X|S in Nintendo Switch

Objavljeno:

SOEDESCO z veseljem sporoča, da se je DESOLATIUM končno izšla danes, 27. oktobra. Da obeležite ta pomemben trenutek, na hitro pokukajte v svet igre v razburljivem novem napovedniku za lansiranje.

DESOLATIUM – napovednik

Pripravite se na vstop v norost, saj je DESOLATIUM zdaj na voljo na PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S in Nintendo Switch, tako v fizični kot digitalni različici, za 29,99 €/29,99 $.

Stopite v svet DESOLATIUM in izkusite prvoosebno grafično pustolovščino, ko raziskujete nenavadno izginotje prijatelja. Igrajte kot štirje različni liki in odkrijte kraljestvo, polno nadnaravnih entitet, ki temeljijo na mitih Lovecrafta. Ko se zgodba odvija, bodo igralci oblikovali potek dogodkov z vsako izbiro, ki jo bodo sprejeli, s čimer bi lahko preprečili več umorov ali se izognili koncu sveta, med drugimi možnimi konci.

ODKLENITE SKRIVNOSTI KOZMIČNEGA SVETA GROZLJIVK

S črpanjem navdiha iz grozljivega in skrivnostnega sveta H.P. Lovecrafta, DESOLATIUM potopi igralce v dimenzijo, kjer se bodo srečali z nezemeljskimi bitji, skrivnostnimi kulti, ritualnimi umori in srhljivimi razkritji. Ko se igralci podajo na to grafično pustolovščino, se bodo zapletli v tapiserijo kozmične groze, ki izziva njihov razum in jih prisili, da se sprašujejo o sami naravi obstoja.

sorodno

najnovejše