1.7 C
Ljubljana

Strike Force Heroes bo na Windows PC prišla 10. novembra

Objavljeno:

Danes neodvisni založnik iger IndieArk z navdušenjem oznanja, da bo 10. novembra izšla Strike Force Heroes, klasična streljačina v areni, prenovljena s sodobno mehaniko, na Windows PC prek Steama. Ustvarila jo je dvočlanska razvojna ekipa pri Sky9 Games, v Strike Force Heroes pa se združuje vrhunska akcija z epskim pripovedovanjem zgodb v napeti predelavi hit Flash igre iz leta 2012.

Po uspešni kampanji na Kickstarterju lani in nedavno imenovani za eno najbolj predvajanih predstavitev na festivalu Steam Next Fest, se Strike Force Heroes vrača kot povsem nova igra, premišljeno poustvarjena za sodoben čas. S popolnoma na novo napisano zgodbo, ki vključuje nove bitke s šefi in izboljšano grafiko, ta predelava klasiko dvigne na povsem novo raven tako za ljubitelje izvirne igre kot za nove igralce.

Strike Force Heroes – napovednik

Borite se v bujnih gozdovih, na hitrih vlakih in na strmoglavljajočih letalih ter prilagodite svoje vojake z različnimi orožji, veščinami in nadgradnjami! Igra Strike Force Heroes je bila v celoti obnovljena od začetka in vključuje razširjeno kampanjo s polno glasovno igro, animiranimi posnetki, izzivi in popolnoma novim sistemom plenjenja.

Strike Force Heroes izide za Windows PC prek Steama 10. novembra 2023.

sorodno

najnovejše