1.9 C
Ljubljana

Razkrit datum izdaje pričakovane Pixel Cafe

Objavljeno:

V pričakovanju njenega prihajajočega lansiranja Baltoro Games z navdušenjem objavljajo datum izdaje svojega naslednjega projekta, Pixel Cafe. Naslov bo na voljo 30. novembra 2023 na Steam, Nintendo Switch, PlayStation in Xbox.

Pixel Cafe – napovednik

Stopite v digitalni svet Pixel Cafe. Pixel Cafe je delno arkadni upravitelj časa, delno vizualni roman, popolnoma pa zabavna. Doživite svet kot Pixel, barista iz majhnega mesta z velikimi sanjami. Medtem ko Pixel opravlja svoje obveznosti v lokalni restavraciji – streže strankam in klepeta z različnimi šefi –, se začne zavedati, kako so spomini na njeno družino vplivali na njeno majhno življenje v Karstoku. S Pixel raziščite svoje mesto, delajte v novih restavracijah in razmišljajte o svoji zgodovini v Pixel Cafe!

Ko vsako jutro zapustite dom svoje družine, spremljajte Pixel skozi njen dan, čakajte na stranke in klepetajte z domačini. Izpolnjujte ukaze za odklepanje novih receptov in upravljanje več števcev ter obvladajte ritem te simulacije upravljanja časa. Oglejte si svoj tedenski urnik na koledarju, da ne boste nikoli zamudili nobene izmene. Ko je čas za odhod, se vrnite domov in svoj zaslužek porabite za nekaj prenove. Kupite novo pohištvo in preuredite svojo postavitev, da ustvarite svoj sanjski dom!

Raziščite svet s Pixel, ko komunicira z ljudmi okoli sebe in razmišlja o svoji preteklosti. Pripovedovana v obliki dvojne pripovedi, Pixel Cafe oživlja Pixelino zgodbo skozi njen današnji dan, pa tudi spomine na njene stare starše, ki so si ustvarili dom v Karstoku. Doživite razvoj tega mesta in bodite priča Pixelinim cenjenim spominom na družinsko odraščanje.

Pixel Cafe bo izšla 30. novembra na Xbox, PlayStation, Nintendo Switch in Steam.

sorodno

najnovejše