1.9 C
Ljubljana

Okusna pustolovska RPG Born of Bread prihaja iz pečice 5. decembra

Objavljeno:

Hej prijatelji! Neodvisni razvijalec WildArts v sodelovanju z Dear Villagers z veseljem oznanja, da bo njihova prihajajoča pustolovska RPG Born of Bread končno pripravljena za uporabo 5. decembra, ko bo izšla na platformah PC, Switch, PlayStation 5 in Xbox Series.

V počastitev te napovedi je WildArts izdal povsem nov napovednik, ki draži več čudaških likov, divjih svetov, strateških bitk in vseh vrst prevar, ko bo Born of Bread izšla 5. decembra.

Born of Bread – napovednik

Born of Bread je doma pripravljena potezna pustolovščina z igranjem vlog, ki se vrača v klasične risane RPG-je, polne zabavnih likov in očarljivih zgodb za otroke in odrasle. Bitja iz druge dobe povzročajo opustošenje po deželi in njihova nagajivost je velika grožnja za vse. Najneverjetnejši junak, Loaf, golem, rojen iz kruha, ki ima neskončen otroški čudež, se bo s svojimi novoodkritimi prijatelji znašel sredi drame, ki nastaja tisoče let.

Raziščite čudovit svet, poln skrivnosti, ki segajo od skrivnostnih ruševin Gozda korenin do ledenih pokrajin Frosty Flats. S pomočjo svojih prijateljev se soočite z grozečimi hudobneži in se vključite v zabaven, nenavaden postopni hibridni boj v realnem času.

sorodno

najnovejše