1.9 C
Ljubljana

Ghostrunner 2 je zdaj na voljo po vsem svetu na PlayStation 5, Xbox Series X|S in PC

Objavljeno:

Ghostrunner 2, prvoosebni kiberpunk-akcijski triler iz 505 Games in One More Level, danes skače na PlayStation 5, Xbox Series X|S, Steam, Epic in GOG. Jack se zmagoslavno vrne, izstopi iz stolpa Dharma in se na glavo potopi proti nevarnostim, ki čakajo onkraj.

Ghostrunner 2 – napovednik

Visokooktansko nadaljevanje, postavljeno eno leto po dogodkih izvirnega Ghostrunner, spremlja kibernetskega ninjo Jacka, ki se bori proti nasilnemu kultu umetne inteligence. Še enkrat vihtite kot britev ostro katano in prerežite neusmiljen napad podivjanih kultov, kibernetičnih vojskovodij in grozljivih entitet umetne inteligence tako v stolpu Dharma kot prvič zunaj njega.

Sodelujte v boju z vozili, prečkajte ovire in podirajte sovražnike na hitrem motociklu. Peš se Jack oprime svojega ikoničnega parkourja in niza gibov Gap Jammer iz izvirne igre, ki je izboljšan in razširjen za hitro prečkanje različnih površin tako v neonsko osvetljenih urbanih okoljih kot v peščeni puščavi. Elegantno drsite, hitite in se izogibajte smrtonosnim napadom številnih novih nasprotnikov.

Ghostrunner 2 zviša ponudbo z novimi sposobnostmi in prenovljenim sistemom napredovanja. Raziščite nove bojne možnosti in poiščite pravi pristop za izogibanje, pariranje in uničenje sovražnikov, ki so sposobni ubiti Jacka z enim udarcem. Premagajte šefe z večjo svobodo in se naučite premagati njihove nove trike.

Zvočni posnetek Ghostrunner 2 vključuje znane umetnike, kot so Dan Terminus, We Are Magonia, GosT, povratnik Daniel Deluxe in nagrajeni skladatelj Arkadiusz Rejkowski.

Ghostrunner 2 je zdaj na voljo za PlayStation 5, Xbox Series X|S, Steam, Epic in GOG že od £34,99 za Standard Edition. Digital Deluxe Edition je na voljo za £39,99, medtem ko je Brutal Edition na voljo za £59,99, vključno z ekskluzivnimi preoblekami in sezonsko prepustnico.

sorodno

najnovejše