1.9 C
Ljubljana

Zgradite novo moč v Colossus of the South

Objavljeno:

Mlade države Južne Amerike, osvobojene nadvlade evropskih kraljev, se soočajo s številnimi izzivi. Kontinentalne vojne za neodvisnost so se izkazale kot plodna tla za vojaško oblast. Hitro rastoče prebivalstvo obremenjuje agrarna gospodarstva. Brazilski cesar reformator ima načrt modernizacije in liberalizacije, ki ogroža uveljavljene oblasti v njegovi lastni prestolnici. Prevzemite vajeti potencialnega velikana Amerike v dodatku Victoria 3: Colossus of the South.

Colossus of the South je nov regionalni paket za Victoria 3, Paradoxovo veliko strateško simulacijo družb in gospodarstev viktorijanske dobe. Z osredotočanjem na vzpon Brazilije kot pomembne regionalne sile z dodatno vsebino za druge narode, Colossus of the South dodaja nove dogodke, odločitve in okus vznemirljivi regiji za raziskovanje in razvoj.

Victoria 3: Colossus of the South bo na voljo 14. novembra 2023. Brezplačno bo vključena za lastnike Victoria 3: Grand Edition ali naročnike Victoria 3 Expansion Pass. Lahko ga prednaročite in kupite ločeno po priporočeni maloprodajni ceni 5,99 USD/4,99 GBP/5,99 EUR.

Victoria 3: Colossus of the South – napovednik

sorodno

najnovejše