1.9 C
Ljubljana

Spirittea, simulator življenja, ki ga navdihuje Spirited Away, bo 13. novembra na voljo za Game Pass, Nintendo Switch in Steam

Objavljeno:

Založba No More Robots (Hypnospace Outlaw, Descenders, Yes Your Grace) in razvojni studio Cheesemaster Games z navdušenjem sporočata, da Spirittea, simulacija podeželskega življenja po navdihu klasike Studio Ghibli Spirited Away, prihaja na Xbox in PC Game Pass, Nintendo Switch in Steam 13. novembra za 19,99 $ / 16,75 £ / 19,50 evrov.

Spirittea je v enaki meri navdihnjena z ikonično simulacijo življenja Stardew Valley ter klasičnimi animeji in mangami, kot je Spirited Away, sledi pisatelju, ki je pobegnil na podeželje, da bi si zbistril glavo in našel navdih za svoj naslednji roman.

Toda po tem, ko po nesreči spije iz starega mističnega čajnika, začne naš protagonist videti, da se svet duhov prekriva z njihovo resničnostjo.

Wonyan, nadležen mačji duh in zvesti vodnik, pokaže našemu piscu, koliko žganih pijač je treba rešiti — in izroči ključe starega kopališča, kamor se žgane pijače hodijo sprostit.

Spirittea je simulacija življenja, igra upravljanja in detektivska igra v enem. Igralci živijo dan za dnem, iščejo lokalne NPC-je in žgane pijače, ki jim lahko pomagajo, ter sodelujejo pri množici različnih hobijev, od lovljenja hroščev do karaok.

Vsak duh, ki mu pomagate, se bo nato pojavil v vaši kopalnici, kjer mu lahko ponudite brisače, prigrizke in čudovito vročo namakanje. Nadgradnja kopališča z novim pohištvom, sobami in kopalnicami je ključnega pomena za privabljanje najbolj vznemirljivih duhov, vključno z izmuzljivimi Gospodovimi duhovi, od katerih vsak zavzame celotno sobo.

Spirittea bo izšla 13. novembra na osebnih računalnikih, Game Pass in Nintendo Switch.

Spirittea – napovednik

sorodno

najnovejše