1.9 C
Ljubljana

Manor Lords prihaja na osebne računalnike in PC Game Pass aprila 2024, kasneje na konzole Xbox

Objavljeno:

Hooded Horse je sodeloval z Xbox, da bi razkril več razburljivih novic o Manor Lords, težko pričakovani zgodovinski igri za gradnjo mest razvijalca Slavic Magic, ki se dogaja v Evropi 14. stoletja. Napovedano med predogledom partnerjev Xbox, z navdušenjem končno razkrivajo, da bo Manor Lords izdana v zgodnjem dostopu za osebne računalnike prek Steam in GOG in bo na voljo prvi dan na PC Game Pass 26. aprila 2024.

Manor Lords – napovednik

Igralci bodo stopili v živahen, podroben svet, ki ga je navdihnilo srednjeveško življenje iz 14. stoletja, ko bodo zgradili nov dom za svoje ljudi. Izkoristite lokalne vire, razširite naselbino in vzpostavite trdne trgovske poti, da boste zadostili vedno večjim zahtevam ljudi. Preživeti prvo zimo bo zahtevno, a ko bodo igralci obvladali svojo okolico, bodo morali biti previdni pred novimi grožnjami, kot so razbojniki in rivalski lordi, ki si želijo lastiti ozemlje.

Manor Lords združuje podrobne sisteme za gradnjo mest in zapletene proizvodne verige, ki se napajajo v taktično bojno plast v realnem času, kjer so delavci hkrati tudi bojevniki. Gospodarji lahko najamejo lastno spremstvo, vendar je podpora ljudstva ključnega pomena za resne konflikte. Ne samo, da bodo morali igralci oborožiti in opremiti svoje državljane, morali bodo tudi zagotoviti, da bo naselje zdržalo njihovo odsotnost na kampanji – vsak dan odsotnosti je dan, ko se ne dela, in vsak ubit človek je en delavec manj, ki je na voljo za reševanje problemov potreb mesta.

Manor Lords bo na voljo v angleškem, nemškem, francoskem, španskem, švedskem, danskem, nizozemskem, italijanskem, češkem, poljskem, madžarskem, turškem, ukrajinskem, ruskem, brazilskem portugalskem jeziku, poenostavljeni kitajščini, tradicionalni kitajščini, korejščini in japonščini.

Igra Manor Lords bo izšla v zgodnjem dostopu za osebne računalnike 26. aprila 2024 na Steam in GOG, prvi dan pa bo na voljo tudi na PC Game Pass prek programa Game Preview.

sorodno

najnovejše