1.9 C
Ljubljana

Igralni video Still Wakes the Deep se pojavi iz megle

Objavljeno:

Kritično hvaljeni razvijalec The Chinese Room in založnik Secret Mode sta izdala prvi igrani videoposnetek za pripovedno grozljivko Still Wakes the Deep, ki je bila predstavljena v današnjem Xbox Partner Previewu.

Still Wakes the Deep – napovednik

Ta prvi vpogled v akcijo Still Wakes the Deep ponuja nepozaben pogled na edinstveno okolje igre: naftno ploščad Beira D ob obali Škotske.

Videoposnetek igranja, razdeljen na dva dela, se začne po katastrofalnem dogodku, ki je pretresel vrtalno ploščad, pri čemer je protagonist Caz McLeary ujet pod razpadajočo zunanjostjo Beira D in obupano išče pot do varnosti. Gledalce nato popelje naprej v klavstrofobično drobovje naftne ploščadi, kjer se mora Caz prebijati po plazilnih prostorih in poplavljenih prehodih, da bi se izognil odkritju neznane groze, ki je prišla na krov…

Still Wakes the Deep naj bi izšla leta 2024 za PC, Xbox Series X|S in PlayStation 5. Na voljo bo tudi z Xbox Game Pass in PC Game Pass.

O Still Wakes the Deep

Still Wakes the Deep je vrnitev k žanru prvoosebne narativne grozljivke iz The Chinese Room, ustvarjalca kritiško hvaljenih iger, kot so Amnesia: A Machine for Pigs, Everybody’s Gone to the Rapture, Dear Esther in težko pričakovane Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2.

V igri Still Wakes the Deep igralec prevzame vlogo delavca na naftni ploščadi na morju, ki se bori za svoje življenje v hudi nevihti, nevarnem okolju in temnih, zmrznjenih vodah Severnega morja. Vse komunikacijske linije so bile prekinjene. Vsi izhodi so izginili. Vse, kar ostane, je soočenje z neznansko grozo, ki je prišla na krov.

Igra Still Wakes the Deep bo izšla leta 2024 za Xbox Series X|S, Xbox Game Pass, PC, PC Game Pass in PS5.

sorodno

najnovejše