1.7 C
Ljubljana

BEAST – zgodnji dostop se začne danes, 25. oktobra!

Objavljeno:

Razvijalec False Prophet danes lansira svojo brutalno taktično potezno RPG BEAST v zgodnji dostop na Steamu.

Ta prva različica igre z zgodnjim dostopom je opremljena z dvema lokoma zgodb o glavnih likih, ki zajemata več kot 20 misij, več spremljevalcev in ure ponovne vsebine za raziskovanje.

BEAST je na voljo v zgodnjem dostopu na osebnih računalnikih preko Steam (in Steam Deck) od 25. oktobra 2023 za 24,99 EUR/24,99 USD/20,99 GBP. Med festivalom Steam Scream Fest med 26. oktobrom in 2. novembrom bodo stroški znižani na 19,99 USD/EUR in 16,99 GBP! Celotna izdaja se pričakuje leta 2024.

BEAST – napovednik

V igri BEAST bodo igralci sprejemali moralne odločitve, ki vplivajo na zgodbo in igranje med poteznim bojevanjem brez mreže. V grobem srednjeveškem času, ki ga razdirajo kuge in vojaški spopadi, bodo igralci prečkali Karpate skozi privlačno zgodbo, pripovedovano in odigrano z dveh nasprotnih strani.

Po pobegu iz desetletnega suženjstva iz Otomanskega cesarstva se protagonist Anton Sabbados vrne domov in ugotovi, da se je vse spremenilo. Ker ni našel časa za tolažbo, je Antonu ukazano, naj sprejme še zadnjo misijo preroka-kralja Lurija. Anton se s svojimi spremljevalci odpravi na pot.

Ko antagonistični princ Nicolai izve, da je Antonu njegov oče, kralj Lurius, dal kritično nalogo, se princ odloči ustaviti Antona iz lastnih sebičnih razlogov…

Igralci se morajo odločiti, ali bodo sprostili svojega notranjega demona za kratkoročni dobiček ali pa ga obvladali ter si prizadevali za dolgoročno zdrav razum in nadzor. Napredna drevesa spretnosti in ugodnosti vam bodo omogočila, da ostanete pri zdravi pameti in zaščitite svoje ljudi ali pa podležete močni norosti, ki ubija vse, ki so vam na poti. Vaše moralne odločitve bodo vplivale na odnose z vašimi sopotniki in njihove usode.

sorodno

najnovejše