1.9 C
Ljubljana

Zgradite svoj svet brez omejitev v Cities: Skylines II, zdaj na voljo na osebnih računalnikih

Objavljeno:

Paradox Interactive in Colossal Order sta danes predstavila najbolj podroben graditelj mest, ki je bil kdaj narejen: Cities: Skylines II. Igralci prevzamejo vloge ustvarjalca, mestnega načrtovalca in arhitekta, medtem ko načrtujejo in upravljajo mesta svojih sanj ter jih razvijajo iz skromnih mest v cvetoče metropole. Cities: Skylines II je zdaj na voljo na osebnih računalnikih prek Steam in Windows Store po priporočeni maloprodajni ceni 49,99 $ / 41,99 £ / 49,99 €, na voljo pa je tudi prek PC Game Pass. Ultimate Edition je na voljo po priporočeni maloprodajni ceni 89,99 $ / 74,99 £ / 89,99 € in je opremljena s kartico Expansion Pass, vključno s takoj odklenjenim kompletom San Francisco ob lansiranju, in paketom Asset Pack, dvema paketoma za ustvarjanje vsebine, tremi radijskimi postajami in razširitvijo, ki se sčasoma odklene.

Cities: Skylines II daje igralcem možnost, da ustvarijo večja in bolj zapletena mesta kot kdajkoli prej, saj se ponašajo s petkrat večjim zemljevidom od prvotne igre. Igralci imajo popoln nadzor nad svojimi mesti, kar jim omogoča, da načrtujejo poti s prilagodljivimi cestnimi orodji, diverzificirajo mestna okrožja z razdelitvijo na območja, razširijo svoj javni prevoz in infrastrukturo za državljane ter povečajo gospodarstvo svojih mest s proizvodnjo in trgovino.

Izbire igralcev imajo lahko gospodarske in okoljske posledice, vendar Cities: Skylines II ponuja široko paleto orodij za reševanje urbanih izzivov in izboljšanje življenja državljanov. Vsak državljan ima zdaj edinstveno življenje s službami, domovi, družinami in še več. Meščani niso edini del metropole v razvoju, zaradi katere se počuti živa; implementacija bolj inteligentne prometne umetne inteligence in spreminjajoči se vremenski vzorci, ki temeljijo na podnebju, se prav tako združijo, da postanejo mesta resnična.

Ključne značilnosti Cities: Skylines II:

  • Globoka simulacija: Sprejemajte odločitve, ki imajo valovite učinke po mestu. Zapleteni AI in ekonomski sistemi pomenijo, da bodo morali igralci oblikovati strategijo, reševati težave in se odzvati na spremembe, izzive in priložnosti.
  • Epski obseg, neskončne možnosti: Zgradite uspešno metropolo brez kompromisov. V Cities: Skylines II bodo igralci lahko gradili v nebo visoko in po zemljevidu, da bi uresničili svoje sanjsko mesto kot še nikoli doslej.
  • Mesta, ki oživijo: Spremljajte življenja posameznih državljanov, od ljubezni in izgube do bogastva in blaginje. Odločitve igralcev bodo oblikovale življenja prebivalcev njihovega mesta.
  • Dinamičen svet: Izberite zemljevid, da nastavite podnebje in biom mesta. Te naravne sile bodo oblikovale rast mest igralcev, ko se spopadajo z naraščajočo onesnaženostjo, spremenljivim vremenom in sezonskimi izzivi.

sorodno

najnovejše