3.7 C
Ljubljana

Praznujte noč čarovnic s strašljivim novim DLC-jem LEGO Bricktales, ki izide danes!

Objavljeno:

Potujte v srhljiv nadnaravni svet z novim brezplačnim DLC-jem LEGO Bricktales na temo noči čarovnic, ki je danes na voljo za osebne računalnike, konzole in mobilne naprave. V tej posodobitvi za noč čarovnic boste srečali skrivnostno čarovnico v močvirju, ji pomagali pri hišnih popravilih in odkrili zgodbo o tem, kako duhovi dobijo svoje značilne koprene.

Brezplačna posodobitev LEGO Bricktales za noč čarovnic sledi brezplačnim poletnim in velikonočnim posodobitvam in vključuje novo srhljivo dioramo, v kateri lahko igrate, pet novih gradbenih ugank, vključno s kripto, ki jo je treba obnoviti, da bi pomagali netopirjem, tri nove predmete garderobe in nove glasbene skladbe.

LEGO Bricktales z ljubeče izdelanimi dioramami iz kock LEGO, ki so v celoti zgrajene s pristnimi elementi LEGO, in ustvarjalno mehaniko gradnje kock za kockami, je popolnoma izdelana, da navdušuje generacije oboževalcev LEGO po vsem svetu. LEGO Bricktales vas vidi na potovanju po 5 čudovitih biomih na temo LEGO kock, ki vas popeljejo v zeleno listje najgloblje džungle, žgoč pesek s soncem obsijanih puščav, vrvež mestnega kotička, epski prizor visokega srednjega veka in raj tropskih karibskih otokov. Njena intuitivna mehanika za gradnjo opeke za opeko vam bo pomagala rešiti številne zabavne uganke, na katere naletite na tej pustolovščini, in oživiti vaše ustvarjalne rešitve.

sorodno

najnovejše