1.9 C
Ljubljana

FPS RIPOUT danes vstopa v zgodnji dostop na Steamu

Objavljeno:

3D Realms in Pet Project Games z navdušenjem sporočata, da je RIPOUT, co-op znanstvenofantastična FPS grozljivka, danes na voljo v zgodnjem dostopu Steam. Pripravite se na soočenje z grozotami prihodnosti, ko se prebudite iz kriogenega spanja in ugotovite, da so ladje, ki so jih nekoč zasedli ljudje, prevzele mutirane pošasti. Sami se soočite z mutantskimi grozotami ali oblikujte ekipo do 3 igralcev in uničite pošastne sovražnike, medtem ko sestavljate, kaj se je zgodilo, in iščete Sanctuary, zadnji branik človeštva.

RIPOUT različica za zgodnji dostop vključuje večino funkcij, različne sovražnike in sodelovalno igranje. V obdobju zgodnjega dostopa bo igra videla več posodobitev vsebine, ki bodo vključevale različne nove funkcije, kot so novi sovražniki in orožja, nove misije in še veliko več na podlagi povratnih informacij, ki jih prejmejo razvijalci od skupnosti.

RIPOUT je zdaj na voljo v zgodnjem dostopu na Steamu za 24,99 USD, vključno z 10-odstotnim popustom ob lansiranju. Igra je tudi v razvoju za konzole in bo imela koristi od povratnih informacij skupnosti v zgodnjem dostopu.

RIPOUT – napovednik

Soočite se z mutantskimi pošastmi, ki jih je preobrazil Cell, človeško biološko orožje, ki je svoja mesta obrnilo proti svojim ustvarjalcem, ki lahko prilagodijo svoja telesa na groteskne načine. Uporabite svojo zvesto biomehansko pištolo za hišne ljubljenčke, da pridobite taktično prednost pred svojimi sovražniki, tako da z njih trgate orožje, medtem ko raziskujete postopkovno ustvarjene zapuščene vesoljske ladje, zbirate plen in prilagodite svoj lik, da preživi kakršne koli nevarnosti, ki prežijo za vogalom.

sorodno

najnovejše