1.7 C
Ljubljana

Detektivska igra, navdihnjena s pravimi zločini, Scene Investigators, je zdaj na voljo na Steamu

Objavljeno:

EQ Studios, ustvarjalci za The Painscreek Killings, z navdušenjem predstavljajo svojo najnovejšo raziskovalno skrivnostno igro, Scene Investigators, ki je zdaj na voljo na Steamu za 24,99 USD. Ta igra potopi igralce v globoke preiskave 8,5 edinstvenih prizorišč zločina. Kot nadobudni detektivi imajo igralci nalogo, da razvozlajo vsak scenarij.

V Scene Investigators bodo igralci krmarili po natančno ustvarjenih prizoriščih zločina, iskali namige, ugibali o motivih in uporabljali logično razmišljanje, da sestavijo pravo zgodbo. Popolna je za ljubitelje detektivske kinematografije, resničnih zločinov, izzivov iz sobe pobega in vsakogar, ki ima strast do razreševanja primerov.

Scene Investigators – napovednik

V okolju bližnje prihodnosti stopite v kožo vajenca, ki želi postati pooblaščeni preiskovalec, ki je dobil zbirko zapletenih in zagonetnih rekonstruiranih spisov primerov. Če želite uspeti, jih morate razbiti samo z uporabo svojih ostrih opazovalnih sposobnosti, kritičnega mišljenja in intelektualne sposobnosti. Boste razvozlali vsako skrivnost?

Scene Investigators daje močan poudarek ostrini opazovanja in deduktivni logiki, s čimer igralce prisili, da izpolnijo nedosegljive podrobnosti, odkrijejo motive v ozadju in oblikujejo več izvedljivih teorij, da bi napredovali v svojih poizvedbah. Čeprav si deli tematske elemente z The Painscreek Killings, se ta igra bolj osredotoča na čisto dedukcijo in manj na globino pripovedi.

Scene Investigators je zdaj na voljo na Steamu za 24,99 USD.

sorodno

najnovejše