1.9 C
Ljubljana

Slay the Princess odpira vrata danes na Steamu

Objavljeno:

Slay the Princess, vizualni roman nadrealistične grozljivke s polno glasovno podporo, ki ga je razvil Black Tabby Games (Scarlet Hollow), upogiba resnico in prostorsko-časovni kontinuum danes na osebnih računalnikih prek Steam, Mac in Linux s polno podporo za Steam Deck.

Znajdete se sredi temnega gozda, gosto poseljenega z drevesi, ki se ločijo le, da naredijo prostor za majhen hrib, ki ga krasi samotna koča. Pripovedovalec (glas Jonathana Simsa iz The Magnus Archives) izda preprosto istoimensko navodilo: vstopite v kočo in ubijte princeso. Če tega ne storite, bo konec sveta. Vsaj tako so vam povedali.

Princesa (glas Nichole Goodnight) ima druge načrte in nobeden od njih ne vključuje smrti. Storila in rekla bo vse, da se osvobodi. Boste naredili, kot vam je bilo naročeno, in ubili princeso.. ali vsaj poskusili? Morda jo boste slišali – navsezadnje je ona tista, ki je zaprta, in pripovedovalec je tisti, ki vam govori, da jo ubijete.

Toda vedno se konča na istem mestu, z isto nalogo: Ubiti princeso. Toda zakaj je… tokrat drugačna? Morda se je spremenila v pošast, ko si je odgriznila roko, da bi se osvobodila verig, vendar ni ista vrsta pošasti, kot je bila nazadnje. In zakaj se sploh vse vrti nazaj v to kočo? Zakaj je pripovedovalec tako vseveden… vendar potrebuje, da rešite svet tako, da ubijete princeso?

Odkrijte resnico v razvijajoči se drami, ki jo spodbuja izbira igralca, in izkusite množico nepredvidenih osebnosti in možnosti, ki se pojavijo čez čas. Poskusite rešiti svet v ročno narisanem, enobarvnem svetu, ki ga je dramatično ilustrirala z Ignatzom nagrajena pisateljica grafičnih romanov Abby Howard, in se pogumno spopadite z nadrealističnimi posledicami, ki bodo spremenile svet.

Slay the Princess je danes na voljo na Steamu in GOG za PC, Mac, Linux in Steam Deck za 17,99 USD z 10-odstotnim popustom ob lansiranju.

Slay the Princess – napovednik

sorodno

najnovejše