1.7 C
Ljubljana

Prevarajte lastno smrt v osupljivi sodobni pustolovski igri Three Minutes to Eight

Objavljeno:

Založnik Assemble Entertainment in razvijalec Chaosmonger Studio sta lansirala skrivnostno pustolovščino Three Minutes to Eight na Steam in GOG. V njej vam je usojeno, da dočakate svojo smrt točno ob 19.57 in na vas je, da poiščete način, kako prevarati smrt, medtem ko razkrivate skrivnosti zgodbe.

Three Minutes To Eight – napovednik

Three Minutes to Eight, postavljena v bližnjo prihodnost, pripoveduje vznemirljivo zgodbo, polno preobratov, ki od igralcev zahteva, da razrešijo skrivnost protagonistove smrti. Na igralcih je, da razkrijejo, kaj se skriva spodaj, odkrijejo skrivne poti, najdejo načine za goljufanje smrti in odklenejo več koncev. Vsak tek je drugačen, z naključnimi elementi in edinstvenimi dogodki, ki igralce spodbujajo, da večkrat obiščejo igro in odkrijejo vse njene skrite skrivnosti.

Three Minutes To Eight vključuje zanimiv dialog s seznamom zanimivih – in popolnoma zvočnih – NPC-jev, ki poglobijo navdušujočo pripoved igre. S svojim edinstvenim igranjem s kratkimi zaporedji omogoča neskončno preigravanje, ponaša pa se s številnimi konci in skritimi skrivnostmi v vsakem igranju.

Three Minutes to Eight je zdaj na voljo na Steamu in GOG, čez nekaj tednov pa bo na voljo za konzole in mobilne naprave!

sorodno

najnovejše