1.7 C
Ljubljana

Big Cheese Studio napoveduje Sushi DLC za prvi del igre Cooking Simulator

Objavljeno:

Big Cheese Studio – razvijalec in založnik videoiger – nadaljuje z delom na drugem delu kulinarične uspešnice Cooking Simulator z naslovom Cooking Simulator 2: Better Together. Vendar studio ne pozablja na ljubitelje osnovne igre in dela na novem DLC-ju – Cooking Simulator: Sushi.

Tokrat se bodo igralci podali na novo kulinarično avanturo na eni od japonskih ulic. Nova lokacija pomeni nove jedi in sestavine. Japonska slovi po jedeh na osnovi rib, riža in zelenjave, predvsem sušiju. In prav bar, ki mimoidočim ponuja suši in druge tradicionalne jedi, postane baza za odkrivanje japonske kulinarike.

Big Cheese Studio posveča veliko pozornosti realistični kulinarični izkušnji v virtualnem prostoru, zato bo suši bar podoben lokalni ulični hrani, ki jo lahko najdemo na ozkih ulicah Tokia. Ponudbi bo dodana nova oprema, med drugim stroj za riž in več vrst nožev. Nova bo tudi mehanika rezanja izdelkov za suši, kot tudi sestavljanja. Igralčeva glavna motivacija bo zadovoljevanje preferenc in potreb strank lokala ter zbiranje sredstev za nakup novih in kakovostnejših izdelkov.

Novi Sushi DLC je poklon igralcem, ki so bili do sedaj zelo aktivni pri prvem delu Cooking Simulatorja in njegovih razširitvah. Studio je preveril, ali bo ta smer všeč igralcem in Japonska se je izkazala za pravo smer.

Big Cheese Studio je za osnovno različico igre izdal pet DLC-jev, ki so uporabnikom ponudili nove priložnosti in jih popeljali na edinstvene lokacije. Ti vključujejo način, ki ga navdihujejo programi Food Network, pravo italijansko restavracijo s pečjo za pico, pekarno in celo možnost kuhanja v podzemnem bunkerju.

sorodno

najnovejše