1.9 C
Ljubljana

Lovebrush Chronicles je uradno izšla za Android in iOS

Objavljeno:

Romantična pustolovska igra Lovebrush Chronicles je zdaj na voljo v napravah Android in iOS. Predstavitev bodo proslavili z nagradami v igri, nagradami za sledilce računov družbenih medijev igre in posebnim promocijskim videom:

Lovebrush Chronicles – napovednik

Lovebrush Chronicles je romantična pustolovska igra z močnim poudarkom na pripovedi, kjer obiščete vzporedna vesolja v iskanju ljubezni svojega življenja. V Lovebrush Chronicles igrate kot študent prvega letnika fakultete, specializiran za likovno umetnost. Ti talenti vam podeljujejo nadnaravne moči in vam omogočajo, da potujete v različne resničnosti tako, da slikate vrata v nove svetove, kjer vas čaka ljubezen vašega življenja in se vaša zgodba začne. Potovali boste v številna vesolja, ki segajo v čas, prostor in celo žanre, kjer se bodo pripovedovale številne romantične zgodbe.

V Lovebrush Chronicles lahko uporabite svoje čarobne portrete za potovanje v različne realnosti, pri čemer vsako vzporedno vesolje nosi svojo skrivnost in ljubezensko zgodbo. Vsak svet je vreden potovanja, z razvejanimi pripovedmi, ki vam omogočajo, da svoje romance raziskujete na različne načine. Ko izberete svoje ljubezensko zanimanje, lahko razvijete ta odnos in raziščete različne poti, da vidite, kako se lahko zgodba odvija.

Vaše razmerje s potencialnimi partnerji iz Lovebrush Chronicles se lahko odvija na več načinov, saj se lahko vključite v vsakodnevne dejavnosti v kampusu, da se družite z njimi in povečate afiniteto njihovih likov, kar vam omogoča, da izveste več o njihovi zgodbi. Lahko jih kontaktirate tudi prek 2D video klicev v živo za bolj neposredno interakcijo. Te zgodbe so v celoti sinhronizirali znani glasovni igralci, pri čemer je svet Lovebrush Chronicles oživel s številnimi izvrstnimi in čudovitimi izvirnimi ilustracijami.

Lovebrush Chronicles je zgodba o odločitvah in rasti, kjer lahko vsaka poteza vašega čopiča spremeni resničnost svetov, v katere vstopate. Ne pozabite, da je umetniško delo le barva na platnu, a zgodbo, ki jo pripoveduje, boste ustvarili sami. Lovebrush Chronicles predstavlja ultimativno romantično fantazijo in je na voljo za igranje zdaj, zato ne pozabite prenesti igre in sledite uradnim kanalom družbenih medijev za več posodobitev, saj so se vrata v naslikano kraljestvo končno odprla in vam omogočila, da vstopite in poiščite ljubezen svojega življenja!

sorodno

najnovejše