1.7 C
Ljubljana

My Little Universe (PC)

Objavljeno:

My Little Universe je akcijska raziskovalna igra, v kateri boste nabirali vire in ustvarjali svoje lastne planete. Igro so razvili Estoty, založili pa so jo SayGames. Izdana je bila 5. oktobra 2023, na voljo pa je preko računalniške platforme Steam.

Na pustolovščino se lahko podate sami ali z do tremi prijatelji v načinu deljenega zaslona. Vesolje My Little Universe je polno dogodivščin, nasprotnikov, ki jih morate premagati, in skrivnosti, ki jih morate razrešiti. V igri je na voljo devet različnih svetov in več kot šestdeset ječ, v katere se boste lahko podali. Čaka vas vse do sovražnih svetov, vsi pa so polni čudes, izzivov in seveda nasprotnikov. Vaša glavna naloga pa je povrniti ves sijaj nekoč čudovitim svetovom. To boste lahko uresničili z nabiranjem in pridobivanjem številnih različnih virov, s pomočjo vaših uporabnih orodij. Svetovi so polni z bogatimi minerali, katere boste morali nabrati, in z različnimi artefakti, ki pa so varovani s strani mogočnih sovražnih bitij. Na voljo je več kot sedemdeset virov, ki jih je moč zbrati ter uporabiti pri vašem obnavljanju pokrajin.

A obnovitev vesolja ne bo lahka naloga, vsak izziv, ki ga boste morali premagati, pa bo zahteval določeno orodje, da boste lahko opravili zadano nalogo. Na voljo boste imeli vaš cenjeni kramp, oster meč in nenazadnje tudi čvrsto sekiro, s temi orožji pa si boste pomagali tudi pri premagovanju več kot sto petdesetih nasprotnikov. Nekateri izmed teh so bajeslovne pošasti, vesoljske grozote in celo polbogovi, tako da ste lahko prepričani, da premagovanje le-teh ne bo mačji kašelj.

My Little Universe

Na vsakem novem planetu, ki ga boste obiskali, vas bodo čakali sveži izzivi, na katere poprej še niste naleteli, zaradi česar boste morali biti pripravljeni z novimi in nadgrajenimi orodji. S svežimi predmeti boste tako poskrbeli, da boste v prednosti pred nasprotniki v prihajajočih soočenjih. Ne odlašajte z izboljševanjem vaših orožij, orodij in zaščite, saj lahko vse nadgradite za več kot trideset stopenj.

Ne glede na to, da je My Little Universe polna dogajanja in akcije, je njeno vzdušje zelo prijetno, saj jo odlikujejo zelo barviti svetovi, poleg grafičnih upodobitev pa igra vsebuje tudi pomirjajočo glasbeno podlago. Bistvo igre je morda res povrnitev planetov nazaj v čudovite svetove, kot so nekoč bili, vendar je izjemno celotno potovanje skozi njo, pri katerem se zagotovo ne boste dolgočasili.

Cena My Little Universe znaša manj kot 15€, tako da nakup definitivno priporočam, saj ponuja par deset ur igralnosti in zabave. Nakup igre je možen preko digitalne računalniške platforme Steam.

Ocena

S prispevanjem digitalne kopije igre so oceno omogočili Stride PR.

My Little Universe

sorodno

najnovejše

My Little Universe je akcijska raziskovalna igra, v kateri boste nabirali vire in ustvarjali svoje lastne planete. Igro so razvili Estoty, založili pa so jo SayGames. Izdana je bila 5. oktobra 2023, na voljo pa je preko računalniške platforme Steam. Na pustolovščino se lahko podate...My Little Universe (PC)