1.7 C
Ljubljana

Warm Snow je zdaj na voljo na konzolah!

Objavljeno:

Microids in Bilibili Games z veseljem sporočata, da je rogue-Lite igra Warm Snow zdaj na voljo digitalno na PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series, Xbox One, Nintendo Switch in Windows Store.

Od prihoda na Steam januarja 2022 se je Warm Snow uveljavila in si prislužila sijajen sloves zahvaljujoč oceni ‘zelo pozitivno’ več kot 25.000 navdušenih ocenjevalcev.

Za konzolne različice bodo igralci imeli koristi od dodatne vsebine “Nightmare Ashes”. Ta razširitev bo prinesla množico novih funkcij, vključno z novimi močmi, še zmogljivejšim orožjem in popolnoma novim drevesom spretnosti za še večjo prilagoditev Bi-An, ki ustreza vsakemu stilu igre. Poleg tega bodo uvedeni novi predmeti, ki bodo igralcem pomagali pri soočanju s svetom nočnih mor.

O Warm Snow:

V 27. letu dobe Longwu nenavaden “topel sneg” pahne svet v kaos in ljudi spremeni v pošasti brez nadzora. Igrajte kot Bi-An, skrivnostni tavajoči bojevnik, in se podajte na epsko potovanje, da ponovno vzpostavite ravnovesje v svetu. Osvobodite 5 hiš, ki so nekoč varovale svet pred pokvarjenostjo, in razvozlajte skrivnost za toplim snegom. Izberite svojo opremo glede na svoj stil bojevanja in se potopite v srce epskih bitk!

Warm Snow je na voljo digitalno na PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series, Xbox One, Nintendo Switch in Windows Store 20. oktobra 2023.

Warm Snow – napovednik

sorodno

najnovejše