1.9 C
Ljubljana

Garden Buddies, simulator vrtnarstva, ki uči o duševnem zdravju, je zdaj na voljo na Steamu in Nintendo Switch

Objavljeno:

Od RedDeer.games, vrhunskega razvijalca in založnika neodvisnih iger za Nintendo Switch, prihaja sijoča nova pustolovščina, kjer si bodo igralci opremili lasten zelen in cvetoč vrt. Igra Garden Buddies je zdaj na voljo na Nintendo Switch in Steam v vsej svoji čudoviti veličini, pripravljena, da na svoj način pomiri vse duševne težave.

Garden Buddies – napovednik

Igra Garden Buddies omogoča igralcem, da se potopijo v edinstven svet, poln drobnih rastlinskih in živalskih spremljevalcev. Igralci stopijo v lastne vrtove – ki ne delujejo le kot kraj lepote, ampak tudi kot zatočišče pred skrbmi, ki se pogosto ukoreninijo v mislih.

Ko se razkriva sproščujoča zgodba igre, boste srečali več bitij, odkrili več okraskov in več načinov za iskanje notranjega miru.

Prvi prijatelj, ki ga igralci srečajo, je Mutsy – malo bitje v obliki jabolka s čokatimi nogami. Ves čas je tam, da pomaga, vodi in igralcem predstavi orodja, ki so jim na voljo. Ustvarjanje popolnega zatočišča je ena stvar – pravi zaklad so prijatelji, ki jih igralci najdejo na poti.

Garden Buddies predstavlja seznam prisrčnih spremljevalcev in z njimi številne očarljive mini igre o težavah, s katerimi se srečujejo. Če jim boste pomagali, boste pridobili njihovo zaupanje in spletli nepozabna prijateljstva, poleg tega pa prejeli več stvari za okrasitev.

Medtem ko se vrvež vsakdanjega življenja umakne v ozadje, Garden Buddies napolni prijetne večere s sproščujočo zabavo.

Igralci bodo naleteli na trenutke miru, ki jih bodo naučili tehnik dihanja in ozemljitve, da bi zmanjšali svojo tesnobo. S temi napotki bo spopadanje s stresom veliko manjši izziv, ne glede na situacijo.

Ko ta pravljični svet oživi na napravah igralcev, lahko njihov notranji mir zraste tudi v vrt – morda s pomočjo ljubkega malega prijatelja!

Garden Buddies je zdaj na voljo na Steamu in konzoli Nintendo Switch.

sorodno

najnovejše