3.7 C
Ljubljana

Bloodhound prejme veliko posodobitev za osebne računalnike

Objavljeno:

Streljačina Bloodhound, znana po intenzivnem in brutalnem igranju v retro slogu, je prejela brezplačno posodobitev, ki igro spremeni v pikselirano. V tej širši posodobitvi so razvijalci uvedli različne izboljšave, ki izboljšajo celotno izkušnjo streljanja. Do 28. oktobra je igra na voljo na PC-ju po promocijski ceni znižani za 50%. Poleg tega bo v prvem četrtletju 2024 Bloodhound debitirala na konzolah PlayStation 4, PlayStation 5 in Xbox Series X|S.

Bloodhound je prvoosebna streljačina, ki jo je razvil neodvisni poljski studio Kruger & Flint Productions, ki ga sestavljajo izkušeni razvijalci, ki so že delali na naslovih, kot so Dying Light 2, Witchfire in Sniper: Ghost Warrior 3. Napeto igranje igre črpa navdih iz klasičnih naslovov, kot so Doom, Quake in Painkiller, z dinamično akcijo in visoko stopnjo brutalnosti.

Platforma Steam zdaj ponuja brezplačno razširitev, Juicy Retro Style!, ki spremeni Bloodhound v pikselirano strelsko igro.

Najpomembneje je, da je do 28. oktobra 2023 Bloodhound na voljo po 50% znižani ceni na platformi Steam. Kruger & Flint Productions je prav tako napovedal, da si prizadeva za prenos igre na PlayStation 4, PlayStation 5 in Xbox Series X|S. Različice za konzole naj bi izšle v prvem četrtletju 2024.

Bloodhound – napovednik

sorodno

najnovejše