1.7 C
Ljubljana

Zrušite šefe v co-op ARPG “TrinityS” danes na PlayStation

Objavljeno:

TrinityS, zadružna akcijska RPG od zgoraj navzdol, polna bitk šefov v slogu MMO razvijalca Indie-us Game in založnika Phoenixx, danes premaga titane z izdajo 1.0 za PlayStation 4 in PlayStation 5.

Preskočite večurno igranje MMO in skočite naravnost na najboljši del: navdušujoče bitke s šefi, ki zahtevajo pametno koordinacijo. Združite se z dvema sočlanoma (ali spremljevalcema, ki ju nadzoruje umetna inteligenca) in hitite proti troglavemu Kerberu, z magmo pokritimi pošastmi in leviatanom podobnim morskim bitjem v različnih arenah.

Pozvpnite se kot glavni povzročitelj škode kot čarovnik Emile, ki izvaja dolgoročne ofenzivne uroke, da izčrpa šefe. Odvrnite pozornost od skupine s Sivim, oklepnim vitezom, ki lahko z lahkoto prenese uničujoče udarce. Ostanite blizu Bell, svečenice z zdravilnimi močmi območja učinka. Odklenite nove sposobnosti z vsako zmago in optimizirajte obremenitve glede na vsako prihajajočo bitko.

Zapomnite si vzorce napadov sovražnika in ostanite na popolnem mestu zunaj napadalnih con, da takoj povečate ofenzivne in obrambne sposobnosti. Izogibajte se zapravljanju dragocenih sekund na lokaciji, ki ni optimalna, saj vsak premik ponastavi začasna povečanja statistike nazaj na nič.

TrinityS je zdaj na voljo na PlayStation 4 in PlayStation 5 za 14,99 USD za Standard Edition in 20,00 USD za Deluxe Edition, z jezikovnimi možnostmi v angleščini, japonščini, poenostavljeni kitajščini in tradicionalni kitajščini.

TrinityS – napovednik

sorodno

najnovejše