1.7 C
Ljubljana

The Gap, futuristični psihološki triler, je danes na voljo za osebne računalnike in konzole!

Objavljeno:

The Gap, futuristični psihološki triler avtorja LABEL THIS, je zdaj na voljo za PC, PlayStation in Xbox. Izid igre spremlja navdušujoč uvodni napovednik, ki prikazuje čustveni vpliv, ki ga bo imela igra The Gap na igralce.

The Gap je debitantski naslov LABEL THIS, slovenskega dvočlanskega studia, ki je z igro začel delati že leta 2016. Danes njihova igra zaseda mesto v prvi vrsti portfelja Crunching Koalas poleg naslovov, kot so Darkwood, Project Warlock, Once Upon a Jester ali BUTCHER.

O The Gap

Poglobite se v človeško psiho v The Gap, psihološkem trilerju, ki brezhibno prepleta področja spominov, čustev in korporativnih spletk.

Igra se vrti okoli Joshue Hayesa, predanega nevroznanstvenika, čigar življenje se nenadoma obrne, ko njegovo družino prizadene redka genetska motnja. Ko spomini bledijo in zdrava pamet uhaja, se Joshua sooči z nepredstavljivim izzivom: najti zdravilo, preden se bistvo njegove družine za vedno izgubi.

The Gap vabi igralce, da se sprašujejo o mejah resničnosti in raziskujejo Joshuove spomine – tako vesele kot srce parajoče. Medtem ko išče rešitev za svoj družinski problem, se Joshua povleče v eksperimentalni program, ki ga vodi skrivnostni biotehnološki velikan Neuraxis.

S svojo navdušujočo zgodbo, čudovitimi vizualnimi podobami in temami, ki spodbujajo razmišljanje, je The Gap že od prvega dne pripravljen osvojiti srca in misli igralcev.

The Gap – napovednik

sorodno

najnovejše