1.9 C
Ljubljana

Salt and Sacrifice bo izšla na Steamu, Nintendo Switch 7. novembra skupaj z brezplačno posodobitvijo

Objavljeno:

Salt and Sacrifice, nadaljevanje soulslike platformerja Salt and Sanctuary iz Ska Studios in Devoured Studios, se vzpenja na lov na Steamu za Windows PC in Nintendo Switch v sredo, 7. novembra 2023. Brezplačna posodobitev “The Traitor’s Tomb” bo prav tako izšla 7. novembra in bo na voljo vsem lastnikom Salt and Sacrifice na PlayStation 5|4, Nintendo Switch in PC prek Steam in Epic Games Store.

Izbirajte med enim od osmih razredov likov in tako ustvarite sestavo, ki bo ustrezala kateremu koli slogu bojevanja. Zamahujte z mogočnimi velikimi meči, skotalite se skozi sovražnike, preden sprožite naval udarcev z dvema reziloma, medtem ko brskate po deželi za namigi, ki vodijo do strašnih sovražnikov in njihove hudobne magije. Premagajte pokvarjene čarovnike in zdrobite njihova srca, da zahtevate nezemeljsko meso in kosti, da jih izdelate v novo orožje in komplete oklepov.

Sami se borite skozi Altarstone Kingdom ali pokličite drugega označenega inkvizitorja za kooperativni lov, z novo podporo za navzkrižno igro, ki bo dodana ob prihajajočem lansiranju. Pridružite se neštetim frakcijam, ki so primerne za PvE in PvP angažmaje, kot je Shroud Alliance, skupina, namenjena napadom na druge inkvizitorje in njihovim umorom zaradi nezakonito pridobljenih dobičkov. Raziščite medsebojno povezan in podroben svet, poln smrtonosnih sovražnikov in skritih skrivnosti, bodisi sami ali v igri za več igralcev za zahtevno izkušnjo akcijske RPG.

Potopite se globlje v svet Salt and Sacrifice z brezplačno posodobitvijo “The Traitor’s Tomb”, ki bo prav tako izšla 7. novembra. Spustite se v The Heart of Altarstone, vijugasto ječo, ki poveča velikost zemljevida osnovne igre za 20%. Poiščite resnico za dolgo zakopanimi skrivnostmi označene inkvizicije.

Salt and Sacrifice bo izšla na Nintendo Switch in Steam v sredo, 7. novembra 2023, za 19,99 USD. Igra je na voljo tudi na PlayStation 5|4 in Epic Games Store v angleščini, francoščini, italijanščini, nemščini, španščini, portugalščini, korejščini, kitajščini (tradicionalni in poenostavljeni) in japonščini.

Salt and Sacrifice – napovednik

sorodno

najnovejše