1.7 C
Ljubljana

Poiščite in uničite vse na svoji poti v Chaos on Wheels

Objavljeno:

Čas je za dokončno uničenje! Akcijska borbena igra z vozili Chaos on Wheels razvijalca Acodeon Games je danes izšla v zgodnjem dostopu za osebne računalnike prek Steama. Različica za zgodnji dostop vključuje hitro igranje, obilico možnosti prilagajanja in vse, kar si igralci lahko želijo.

Chaos on Wheels – napovednik

Chaos on Wheels se vrača v dobre stare čase eksplozivnih, epskih borbenih iger z vozili. Prebijajte se med nasprotnimi vozili in uničujte okolje na množici raznolikih zemljevidov, medtem ko izboljšujete svojega voznika. Izboljšajte zmogljivost svojega vozila z nakupom novega orožja in pripomočkov, s katerimi boste uničili vse, kar vam je na poti. Chaos on Wheels ponuja množico različnih nadgradenj orožja, od nabojev z večjim razponom do izboljšanih radarjev in celo ogromnih mitraljezov za zdesetkanje vaših nasprotnikov.

Prevzemite volan svojega izbranega močno oklepnega avtomobila in se odpeljite do zmage, medtem ko streljate in uničujete sovražne avtomobile, stolpe in nevarnosti. Prilagodite svoje avtomobile tako, da spremenite barve po celotni karoseriji vozila. Če želite izboljšati svoje možnosti, se odpravite na črni trg in kupite še močnejše orožje ter pustite samo kaos!

Različica igre Chaos on Wheels za zgodnji dostop je zdaj na voljo s kampanjo v desetih poglavjih, ki obsega različne zemljevide, v katerih lahko igralci izkusijo zgodbo, polno akcije. Poleg tega vključuje Chaos Career za enega igralca, ki omogoča igralcem, da prilagodijo svoje vožnje, in izbiro bitke po meri z razdeljenim zaslonom za dva igralca, ki vključuje več načinov igre, kot sta Deathmatch in Chaos.

Chaos on Wheels danes izhaja v zgodnji dostop prek Steama.

sorodno

najnovejše